Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 inch rack kopen? Snel en eenvoudig online!

Een 19 inch rack is een andere benaming voor een serverkast. Een betrouwbare opslagplaats waar men de servers en ook bijvoorbeeld een telefooncentrale plaatst. Het vormt in principe het hart van de automatisering van ieder bedrijf.

Wij weten hoe belangrijk een goed 19 inch rack is voor uw organisatie en zorgen dan ook voor de levering van hoogwaardige kwaliteit racks waar u jarenlang mee vooruit kunt! Als u kiest voor een van onze 19 racks, dan bent u er zeker van dat uw servers en dergelijke een goede huisvesting krijgen.

Direct een 19 inch rack kopen! 19 inch racks

19 inch racks; dé serverkast voor een stabiel IT-netwerk

Als er in uw organisatie meerdere computers gebruikt worden en er veel belangrijk dataverkeer is, dan is het gebruik van een server essentieel. Op de server kunt u grote programma’s laten draaien en regelmatig back-ups maken van alle belangrijke informatie op uw systemen. U kunt er voor kiezen om de server in een aparte ruimte te plaatsen. Een ruimte die is af te sluiten zodat ongenode gasten geen snelle toegang hebben tot uw server en dus al uw belangrijke data.

In de serverruimte kunt u één of meerdere 19 inch racks plaatsen waarin u onder andere de server(s) in kunt bevestigen. Het voordeel van een aparte ruimte om de 19 racks te plaatsen is dat u de temperatuur hier laag kunt houden. Bij een lage temperatuur werken uw servers immers een stuk beter. En dat betekent een langere levensduur van uw servers.

Inventarisatie voor de aanschaf van de juiste 19 rack


Veel apparatuur die in een server rack worden geplaatst, heeft een afmeting van 19 inch. Het is belangrijk om uw servers een goede bescherming en huisvesting te bieden. Daarvoor is een goed serverrack van groot belang.

Voordat u gaat bestellen is het dus verstandig eerst goed na te denken over de afmetingen van het rack, wat er allemaal in geplaatst gaat worden, welk type deur, etc. U kunt er zo voor zorgen dat de servers langer meegaan en ook dat ze beter hun werk kunnen doen. En deze voordelen worden alleen nog maar meer en beter wanneer u de 19 inch racks in een aparte serverruimte plaatst.

De kosten van een 19 inch rack

Een goede 19 server rack is een investering in het IT-netwerk van uw organisatie die zich op den duur zeker terugverdient. Met een goed 19 inch rack van Patchkast.com zullen uw servers een langere levensduur hebben. Ons assortiment 19 racks bieden een stabiele opslag en zorgen ervoor dat warmte de kast snel kan verlaten.

Wat als om de haverklap uw IT-netwerk uitvalt door bijvoorbeeld oververhitting? Hoeveel kosten moet u dan wel niet maken om de verloren uren in te halen. Vooral voor bedrijven die afhankelijk zijn van het internet, denk aan een webshop, lopen deze kosten al gauw op. Voorkom dit door te kiezen voor een goed 19 inch rack en zo mogelijk ook voor een aparte ruimte om het rack te plaatsen.

Waar moet ik op letten?

Denk bij de aanschaf van een nieuw rack ook aan eventuele groei in de toekomst. Misschien heeft u nu genoeg aan een minikast of een staand server rack van 18U, maar bij groei kan dit over een paar jaar zo maar te weinig zijn. Als de servercapaciteit dan verhoogt moet worden met extra server modules, dan kan het zo maar zijn dat u dan behoefte heeft aan extra Units. Houdt hier dus nu al rekening mee.

Het verhuizen van al het apparatuur en aansluiting naar een nieuwe 19 inch rack kost veel tijd en geld. Nog niet te spreken over de tijd dat er geen toegang gemaakt kan worden tot het netwerk.

Hoe breed is een 19 inch rack?

Een 19 inch rack is verkrijgbaar in verschillende breedte maten, namelijk 60cm en 80cm. Het verschil tussen de profielen blijft 19 inch. Echter brengt de aanschaf van een rack met een breedte van 80cm enkele voordelen met zich mee.

Een 60 cm brede kast is prima te gebruiken en goedkoper in aanschaf, maar de keuze voor een 80 cm breed 19 rack kan zijn vruchten afwerpen. Een nog betere warmteafvoer, extra werkruimte naast de 19 inch profielen en de aanwezigheid van een verticale kabelgoot voor het geleiden en wegwerken van de kabels in de kast.

Mocht u nog twijfelen over de aanschaf van het juist 19 inch rack voor in uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen u adviseren en helpen bij de aanschaf van een geschikte serverkast.

Snel, gemakkelijk en goed!

Dat zijn een paar steekwoorden, die bij ons bedrijf passen. In onze webshop kunt u snel en ook gemakkelijk uw bestelling voor uw 19 inch racks plaatsen. Natuurlijk gaan wij alleen voor top kwaliteit.

De rack wordt snel op de aangegeven locatie geleverd. In de regel de volgende dag. U kunt tevens veel gemak verwachten aangezien de 19 inch rack volledig afgemonteerd wordt geleverd.