Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Garantie

DSIT geeft de garantie dat een artikel in goede staat is en bij normaal gebruik naar verwachting zal blijven werken. Voor serverkasten en bijbehorende passieve accessoires van DS-IT geldt een garantietermijn van 25 jaar. Voor alle actieve componenten en overige producten geldt een garantietermijn van één jaar. Daarnaast kan het zijn dat fabrikanten of importeurs van de overige producten een fabrieksgarantie bieden. Producten die beschadigd zijn door ‘ondeugdelijk gebruik’ zijn uitgesloten van de garantiebepaling.


Wanneer u zich hier op wilt beroepen kunnen wij dit voor u aanvragen bij de verantwoordelijke partij. Als verkoper blijven wij dus te allen tijde uw aanspreekpunt. Om uw beroep op garantie zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 074- 852 64 48, of een e-mail te sturen naar [email protected].

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw beroep op garantie schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:

  • Bestelnummer(s). Dit 9-cijferige nummer vindt u in de orderbevestiging, factuur, en e-mails die u van ons heeft ontvangen
  • Uw naam, adres, woonplaats en uw klantnummer of bestelnummer

U kunt uw beroep op garantie onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:

DSIT B.V.
T.a.v. Afdeling Garantie
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo

 

Zodra uw beroep op garantie is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

 

Bedrijfsgegevens
DSIT B.V.
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo
KvK-nummer: 58021256
BTW identificatienummer: NL852837665B01

Let op! Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf veranderingen aanbrengt op de geleverde producten (zowel hard- als software).