15U Mini Patchkast

 1. 15U mini patchkast met glazen voordeur, 800mm diep

  15U mini patchkast met glazen voordeur, 800mm diep

  Art.nr. (SKU): DS6815
  Beoordeling:
  100% of 100

  Afmetingen: (BxDxH) 600x800x770mm

  Een compacte mini patchkast is uitermate geschikt wanneer u gebrek aan ruimte heeft. Deze 15U mini patchkast met glazen voordeur heeft het perfecte formaat om bijvoorbeeld onder een bureau te plaatsen.

  Meer informatie
  € 380,00 € 459,80

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15U Mini patchkast eenvoudig online kopen?

Een 15U mini patchkast is een ideale oplossing voor als er beperkte ruimte is om een patchkast te plaatsen. Er kunnen tot 15 units in de patchkast gemonteerd worden en ze zijn verkrijgbaar is verschillende dieptematen, met glazen of geperforeerde voordeur.

Diverse varianten

Onze 15U mini patchkasten zijn standaard altijd 600mm breed en 770mm hoog. Voor de dieptemaat kan er gekozen worden uit 800mm of 1000mm diepe varianten. Welke u moet kiezen hangt af van de diepte van de apparatuur die erin gemonteerd gaat worden. Houd hierbij ook rekening met de bekabeling aan de achterzijde, zodat deze niet in de knel kunnen komen.

De keuze voor een glazen deur of geperforeerde deur hangt af van de plek waar de patchkast komt te staan en wat er aan apparatuur in komt te hangen. Servers kunnen veel warmte produceren welke snel de kast moet kunnen verlaten. Een geperforeerde deur is dan aan te raden vanwege de ventilerende functie. Is geluid reductie belangrijker, bijvoorbeeld omdat de patchkast in een kantoorruimte komt te staan, kies dan voor een glazen deur.

Bent u van plan de patchkast op te hangen, kies dan voor een 15U wand patchkast.

Bestel voordelig online

Een 15U mini patchkast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met behulp van de zoekfilter aan de linkerkant u de gewenste afmeting eenvoudig online bestellen. Vul eventueel uw bestelling aan met bijbehorende accessoires, zodat u de patchkast overzichtelijk en netjes kunt inrichten. Wij leveren vanuit onze eigen voorraad. Plaatst u de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog.