Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Unmanaged Power over Ethernet switches (PoE/PoE+)

 1. 8 Ports POE switch 10/100mb - TPLINK
  8 Ports POE switch 10/100mb - TPLINK
  Art.nr. (SKU): VA-SF1008P

  Een unmanaged ethernet switch heeft een aantal basisfuncties en is eenvoudig aan te sluiten door middel van Plug & Play. De afkorting “PoE” staat voor Power over Ethernet en wordt veelal gebruikt voor het aansluiten van VoIP of IP camera’s, zo ook deze 8 Ports POE switch 10/100mb van TPLINK.

  Meer informatie
  € 85,95 € 104,00
per pagina

Unmanaged Power over Ethernet switch kopen?

Unmanaged Power over Ethernet (PoE) switches hebben een aantal basisfuncties, maar geen opties voor configuratie. Simpelweg aansluiten en de PoE switch doet zijn werk. Een unmanaged Power over Ethernet switch wordt aangeraden voor gebruik in kleine netwerken waarbij gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld VoIP-telefoons en IP camara's.