Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Stroom accessoires

 1. Reisstekker set 4-delig wit
  Reisstekker set 4-delig wit
  Art.nr. (SKU): WE-51-043

  Gaat u vaak op reis? Dan is deze reisstekker set in de kleur wit bestaande uit vier stekkers onmisbaar. Niet elke land gebruikt dezelfde aansluitingen, waardoor uw stekker niet altijd in het stopcontact past. Door één van deze reisstekkers te gebruiken heeft u altijd de juiste aansluiting bij de hand.

  Meer informatie
  € 5,79 € 7,01
per pagina

Diverse stroom accessoires

Diverse stroom verloopadapters kun u hier bestellen, zoals een setje reisstekkers.