Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Spanningsslof kopen?

Spanningsslof

Heeft u stopcontacten te weinig of komt u net wat kabellengte te kort? Een spanningsslof, oftewel een stekkerdoos, is hiervoor dé oplossing. Simpel en voordelig! Bij patchkast.com vindt u diverse spanningssloffen, met en zonder overspanningsbeveiliging en zelfs 19 inch stekkerdozen die perfect passen en te monteren zijn in een patchkast.

Met overspanningsbeveiliging

Een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stekerblok automatisch uitschakelt als er te veel spanning op komt te staan. Wel zo veilig. Dit werkt echter alleen als u het stekkerblok aansluit op een geaard stopcontact. Mocht tijdens een onweersbui de bliksem inslaan, dan zorgt de overspanningsbeveiliging ervoor dat de aangesloten apparatuur beveiligd is tegen de inslag.

Standaard spanningsslof kopen?

19 Inch stekkerdoos kopen?