Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Spanningsslof kopen?

Spanningsslof

Heeft u stopcontacten te weinig of komt u net wat kabellengte te kort? Een spanningsslof, oftewel een stekkerdoos, is hiervoor dé oplossing. Simpel en voordelig! Bij patchkast.com vindt u diverse spanningssloffen, met en zonder overspanningsbeveiliging en zelfs 19 inch stekkerdozen die perfect passen en te monteren zijn in een patchkast.

Met overspanningsbeveiliging

Een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stekerblok automatisch uitschakelt als er te veel spanning op komt te staan. Wel zo veilig. Dit werkt echter alleen als u het stekkerblok aansluit op een geaard stopcontact. Mocht tijdens een onweersbui de bliksem inslaan, dan zorgt de overspanningsbeveiliging ervoor dat de aangesloten apparatuur beveiligd is tegen de inslag.

Standaard spanningsslof kopen?

19 Inch stekkerdoos kopen?