Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Verzendinformatie rond de feestdagen

Beste klant,

 

In verband met de feestdagen versturen wij geen bestellingen tussen 23 en 31 december 2021. Wél versturen wij bestellingen op verzoek in deze periode. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur op 074 - 852 6448. Graag het ordernummer bij de hand houden. Zo kunnen we het snelste helpen. 

 

Vanaf maandag 3 januari verzenden wij onze pakketten weer volgens reguliere wijze. 

 

Namens DSIT: fijne feestdagen!