Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

In bezit van een wapen? Koop een goede wapenkluis!

In het geval van de ruimte om de server te plaatsen is een goede patchkast onmisbaar. Hiervoor bent u bij Patchkast.com aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment patchkasten en aanverwante accessoires voor bijvoorbeeld het inrichten van de kast.

Waar een patchkast een veilige opslagplaats is voor een server, is een wapenkluis dat in geval van een wapen. Wanneer men het wapen niet bij zich hoeft te dragen, dan moet deze veilig worden opgebogen achter slot en grendel. Hiervoor zijn speciale kluizen op de markt, oftewel wapenkluizen.

Een wapenkluis: verplicht in Nederland

Wapenkluis kopen?

Als u in het bezit bent van een wapen is het in Nederland tegenwoordig verplicht om ook een wapenkluis te hebben. Uw jachtgeweer, dienstwapen, pistool of een ander wapen kan dan veilig worden opgeborgen in huis. Zo ook op bijvoorbeeld de schietvereniging of op het politiebureau.

Het is een goede zet geweest van de regering om een wapenkluis verplicht te stellen voor mensen die in het bezit zijn van een wapen. De kans dat het wapen in verkeerde handen terecht komt wordt hiermee geminimaliseerd en het wapen kan nooit per ongeluk af gaan aangezien deze alleen uit de wapenkluis wordt gehaald op de momenten dat je hem nodig hebt, bijvoorbeeld als u gaat jagen of naar de schietvereniging gaat.

Wapenkluis kopen bij Kluis-kopen.nl

Gezien onze goede samenwerking raden wij een kluis van Kluis-kopen.nl aan. Zij zijn online dé specialist op gebied van kluizen. U bent er ook aan het juiste adres voor een goede wapenkast.

Om optimale veiligheid te bieden zijn de wapenkluizen die ze aanbieden van top kwaliteit en voorzien van dubbel slot om optimale veiligheid te garanderen.

Met een hoogte van 145 cm biedt een wapenkluis van Kluis-kopen.nl plaats aan zowel kleine wapens als een pistool, maar ook aan bijvoorbeeld een jachtgeweer. Kogels en wapen accessoires zijn apart op te bergen in een apart vak van de kluis. Bekijk gauw het assortiment op in de webwinkel van Kluis-kopen.nl als u meer informatie wilt weten of een wapenkluis wilt gaan bestellen.