Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

6U Patchkast

 1. 10" 6U wand patchkast met glazen voordeur

  10" 6U wand patchkast met glazen voordeur

  Art.nr. (SKU): DS10-3306

  Afmetingen: 312x310x352mm (BxDxH)

  Deze 10 inch 6U wand patchkast met glazen voordeur wordt gebruikt voor thuis en kleine bedrijven waar kleine netwerkenoplossingen worden toegepast. Net zoals een standaard patchkast is deze 10 inch variant voorzien van een slot, ventilatiegaten en kabelinvoer.

  Meer informatie
  € 75,00 € 90,75
per pagina

6U Patchkast eenvoudig online kopen?

Een 6U patchkast voor het installeren van 10 inch apparatuur is een zeer compacte patchkast, ideaal voor een klein (thuis)netwerk, om toch alles veilig op één centrale plek op te bergen.

Een 10 inch 6U patchkastje heeft een afmeting van slechts 310 x 300 x 368mm (B x D x H) en kan hiermee prima in een meterkast geplaatst worden. Toch doet zijn compacte formaat qua opties niet onder voor een 19 inch patchkast. Ze zijn voorzien van montageprofielen (10”), glazen deur, ventilatiegaten, een slot en kabelinvoer.

Een 10 inch patchkast is alleen geschikt voor het monteren van speciale 10 inch patchkast accessoires.

10 inch patchkast van 6U hoog online bestellen

In onze webshop bestelt u eenvoudig een 10 inch patchkast met een hoogte van 6U. Wij streven naar een snelle levering om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk met het inrichten van de 10 inch patchkast kunt beginnen.