Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 Inch Server Rack kopen?

Voor de aanschaf van een nieuw 19 inch server rack is het belangrijk om eerst goed na te denken over bepaalde zaken. Als u nu een nieuw rack gaat aanschaffen wilt u tenslotte niet dat deze over enkele jaren al weer te klein blijkt te zijn. En in welke ruimte komt het rack te staan? In een aparte (gekoelde) serverruimte of in een kantoorruimte? Dit is handig om te weten bij de keuze van het juiste 19 inch server rack.
  

Direct bestellen? Klik hier!

19 inch server rack kopen?

Welke afmeting moet het server rack krijgen?

Het 19 inch rack moet voldoende ruimte bieden aan alle servers en andere apparatuur wat erin komt te hangen. Houdt hierbij ook rekening met groei in de toekomst! Erg vervelend als een nog prima rack vervangen moet worden omdat deze nu te klein is aangeschaft. Bij Patchkast.com vindt Relay Racks t/m 42U en server kasten t/m 47U.

De meeste server racks zijn 60 of 80 centimeter breed. Een 80cm breed server rack heeft als voordeel dat er een verticale kabeldoorvoer aanwezig voor het geleiden en wegwerken van de kabels. Tevens bieden deze racks meer werkruimte om de apparatuur tussen de 19 inch profielen te monteren. Wel zo prettig, want dit voorkomt een hoop irritaties en gepriegel.

Zorg voor een goede warmte-afvoer

Temperaturen kunnen soms hoog oplopen in een serverkast. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede warmte-afvoer. Standaard zijn 19 inch server racks al uitgevoerd met ventilatiegaten, maar dit is niet in alle gevallen voldoende. Dit hangt ook af van de locatie van het server rack. In een gekoelde serverruimte kunt u ervoor kiezen om een uitvoering te nemen met geperforeerde deuren. Deze laten lucht door en hierdoor kan warmte sneller het rack verlaten.

Komt het serverrack in de buurt van bijvoorbeeld werkplekken te staan, dan is een glazen deur wellicht een betere optie omdat deze het geluid van de servers e.d. tempert. Alleen glas laat geen lucht door. Kies er in dit geval dan voor om extra ventilator-units aan te schaffen. Dit voorkomt oververhetting wat erg vervelende gevolgen kan hebben. Stel u eens voor dat de server het begeeft met als gevolg dat het hele netwerk plat komt te liggen! Dit betekent vaak gelijk dat een groot deel van de organisatie plat ligt. Een enorme kostenpost wat verkomen had kunnen worden met de investering van het juiste 19 inch server rack.

19 Server rack online bestellen?

Wil u graag een 19 server rack online bestellen?  Dan zit u op patchkast.nl op de juiste website. In onze webshop heeft u de keuze uit meer dan 100 verschillende serverkasten en racks van hoge kwaliteit. Toch betaalt u bij ons nooit te veel. Komt u er nog niet helemaal uit? Onze medewerkers zitten voor u klaar om te helpen bij de keuze voor het juiste 19 server rack in úw organisatie.

Bestellen gaat heel eenvoudig! En doet u dit op een werkdag voor 16.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt.

19 inch server rack kopen?