Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 Inch Server Rack kopen?

Voor de aanschaf van een nieuw 19 inch server rack is het belangrijk om eerst goed na te denken over bepaalde zaken. Als u nu een nieuw rack gaat aanschaffen wilt u tenslotte niet dat deze over enkele jaren al weer te klein blijkt te zijn. En in welke ruimte komt het rack te staan? In een aparte (gekoelde) serverruimte of in een kantoorruimte? Dit is handig om te weten bij de keuze van het juiste 19 inch server rack.
  

Direct bestellen? Klik hier!

19 inch server rack kopen?

Welke afmeting moet het server rack krijgen?

Het 19 inch rack moet voldoende ruimte bieden aan alle servers en andere apparatuur wat erin komt te hangen. Houdt hierbij ook rekening met groei in de toekomst! Erg vervelend als een nog prima rack vervangen moet worden omdat deze nu te klein is aangeschaft. Bij Patchkast.com vindt Relay Racks t/m 42U en server kasten t/m 47U.

De meeste server racks zijn 60 of 80 centimeter breed. Een 80cm breed server rack heeft als voordeel dat er een verticale kabeldoorvoer aanwezig voor het geleiden en wegwerken van de kabels. Tevens bieden deze racks meer werkruimte om de apparatuur tussen de 19 inch profielen te monteren. Wel zo prettig, want dit voorkomt een hoop irritaties en gepriegel.

Zorg voor een goede warmte-afvoer

Temperaturen kunnen soms hoog oplopen in een serverkast. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede warmte-afvoer. Standaard zijn 19 inch server racks al uitgevoerd met ventilatiegaten, maar dit is niet in alle gevallen voldoende. Dit hangt ook af van de locatie van het server rack. In een gekoelde serverruimte kunt u ervoor kiezen om een uitvoering te nemen met geperforeerde deuren. Deze laten lucht door en hierdoor kan warmte sneller het rack verlaten.

Komt het serverrack in de buurt van bijvoorbeeld werkplekken te staan, dan is een glazen deur wellicht een betere optie omdat deze het geluid van de servers e.d. tempert. Alleen glas laat geen lucht door. Kies er in dit geval dan voor om extra ventilator-units aan te schaffen. Dit voorkomt oververhetting wat erg vervelende gevolgen kan hebben. Stel u eens voor dat de server het begeeft met als gevolg dat het hele netwerk plat komt te liggen! Dit betekent vaak gelijk dat een groot deel van de organisatie plat ligt. Een enorme kostenpost wat verkomen had kunnen worden met de investering van het juiste 19 inch server rack.

19 Server rack online bestellen?

Wil u graag een 19 server rack online bestellen?  Dan zit u op patchkast.nl op de juiste website. In onze webshop heeft u de keuze uit meer dan 100 verschillende serverkasten en racks van hoge kwaliteit. Toch betaalt u bij ons nooit te veel. Komt u er nog niet helemaal uit? Onze medewerkers zitten voor u klaar om te helpen bij de keuze voor het juiste 19 server rack in úw organisatie.

Bestellen gaat heel eenvoudig! En doet u dit op een werkdag voor 16.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt.

19 inch server rack kopen?