Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Server relay racks

Relay racks kopen?

Wanneer er veel warmtewinnende apparatuur geplaatst moet worden is het van groot belang dat de warmte snel weg kan. In patchkasten blijft de warmte langer aanwezig dan in relay racks. Een relay rack is het karkas van een serverkast, zonder de beplating. Doordat een relay rack geen beplating heeft wordt de warmte direct met de aanwezige luchtstroming meegevoerd, hierdoor zal oververhitting niet optreden. Kortom een relay rack is bij warmtewinnende apparatuur een geschikte oplossing.

Hulp nodig?

Wanneer u niet weet welke relay rack of serverrack u het beste kunt kiezen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven u een professioneel advies.