Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Server relay racks

Relay racks kopen?

Wanneer er veel warmtewinnende apparatuur geplaatst moet worden is het van groot belang dat de warmte snel weg kan. In patchkasten blijft de warmte langer aanwezig dan in relay racks. Een relay rack is het karkas van een serverkast, zonder de beplating. Doordat een relay rack geen beplating heeft wordt de warmte direct met de aanwezige luchtstroming meegevoerd, hierdoor zal oververhitting niet optreden. Kortom een relay rack is bij warmtewinnende apparatuur een geschikte oplossing.

Hulp nodig?

Wanneer u niet weet welke relay rack of serverrack u het beste kunt kiezen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven u een professioneel advies.