Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

22U Server Relay Rack

 1. 22U patch relay rack

  22U patch relay rack

  Art.nr. (SKU): DS-RR6822

  Afmetingen: (BxDxH) 600x800x1200mm

  22U patch relay rack ongemonteerd, eenvoudig in elkaar te zetten. Verminder kans op warmteproblemen met het zogenaamde "open" relay rack.

  Meer informatie
  € 280,00 € 338,80
per pagina

22U Relay Rack online kopen?

Een relay rack met een hoogte van 22U, heeft een hoogte van 1200mm en bestaat uit een open frame. Dit betekent dat er geen deuren en zijpanelen aanwezig zijn. Dit kan een geschikte optie zijn wanneer er servers geplaatst dienen te worden. Aangezien servers veel warmte produceren voorkom je met een relay rack dat er warmte problemen ontstaan.

Aangezien een relay rack feitelijk het geraamte van een patchkast is, maakt dat deze 22U relay rack een perfecte optie is voor het snellere installatiewerk.