Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Kooimoeren

 1. Kooimoeren en ringetjes (M6)

  Kooimoeren en ringetjes (M6)

  Art.nr. (SKU): DS-M611
  Beoordeling:
  100% of 100

  Voor het plaatsen van accessoires in een 19 inch montage profiel van een patchkast zijn deze kooimoeren en ringetjes (M6) benodigd.

  Meer informatie
  € 5,95 € 7,20
 2. Gereedschap om schroeven vast zetten op het 19 inch profiel

  Gereedschap om schroeven vast zetten op het 19 inch profiel

  Art.nr. (SKU): DS-TOOL
  Beoordeling:
  80% of 100

  Wanneer apparatuur in een patchkast gemonteerd dient te worden zijn kooimoeren benodigd. Kooimoeren bestaan uit speciale klemmen met bijbehorende schroeven. Om deze klemmen eenvoudig te bevestigen kunt u gebruik maken van deze tool.

  Meer informatie
  € 6,00 € 7,26
 3. Kooimoer super tool om kooimoeren in 19 inch profielen te plaatsen

  Kooimoer super tool om kooimoeren in 19 inch profielen te plaatsen

  Art.nr. (SKU): DS-TOOL-CAGENUT

  Kooimoeren zijn benodigd om accessoires in het 19 inch profiel van een patchkast te monteren. Gebruik deze super tool om eenvoudig en snel de kooimoeren te plaatsen en te verwijderen.

  Meer informatie
  € 12,00 € 14,52
per pagina

Kooimoeren kopen?

Voor de plaatsing van accessoires en apparatuur in patchkasten dient er gebruik te worden gemaakt van een kooimoeren set. Een kooimoerenset bestaat uit 10 klemmen voor in het 19 inch profiel, 10 M6 bouten en 10 beschermringen.

Eenvoudig klemmen plaatsen

Het plaatsen van de klemmen in het 19 inch profiel is nog best een lastige klus. Om het plaatsen van de klemmen uit de kooimoerenset te vereenvoudigen kan er gebruik worden gemaakt van een handig gereedschap.