Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP gereedschappen

Waarom UTP gereedschappen gebruiken?

Het aanleggen van bekabelingsnetwerken kan een lastige klus zijn. Om het aanleggen van bekabelingsnetwerken te vereenvoudigen zijn onze UTP gereedschappen geen overbodige luxe.

Welke utp gereedschappen zijn er?

Wanneer UTP kabels aangesloten worden, op connectoren of met LSA-toepassingen, moeten de aderparen bloot liggen. Om de bekabeling te ontbloten van de huls en de aderparen bloot te leggen zonder deze te beschadigen dient er gebruik te worden gemaakt van kabelstrippers.

Wanneer stugge internetbekabeling LSA moet worden aangesloten is dit onmogelijk te doen met de hand. Een LSA-tang is een eenvoudig hulpmiddel om aderparen op de juiste manier en lengte te monteren op LSA toepassingen.

Om op soepele internetbekabeling connectoren te bevestigen is een krimptang nodig. Wanneer de aderparen op de juiste manier in connector is geplaatst dient deze doormiddel van een krimptang te worden vastgeklemd.

Wanneer men aangesloten netwerkbekabeling wenst te testen is test gereedschap een vereiste. Met test gereedschap is eenvoudig en snel het netwerksignaal te testen en daarnaast ook of de kabel op de juiste manier is aangesloten.

Naast de bovengenoemde UTP gereedschappen zijn er ook nog andere handige gereedschappen. Denk hierbij aan kabeltrekkers, persluchtspuitbussen, etc.