Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

LSA Punchdown

 1. LSA punch down tool met schaar (dogger)
  LSA punch down tool met schaar (dogger)
  Art.nr. (SKU): DC-TOOL-LSA
  Beoordeling:
  91.2083% of 100

  Punch down tool-, voor LSA+ strips. Met behulp van deze Punch Down Tool kunt u de bekabeling in één enkele beweging nauwkeurig aansluiten op de wandcontactdoos en op de juiste wijze afsnijden. Hierdoor bent u verzekerd van correcte lengte van de aderparen.

  Meer informatie
  € 5,50 € 6,66
 2. Kabelstripper met LSA tang in één
  Kabelstripper met LSA tang in één
  Art.nr. (SKU): DC-PINCHER-CUT

  Deze kabelstripper is een onmisbaar hulpmiddel om connectoren aan een UTP kabel te bevestigen. Met de kabelstripper worden met één simpele handeling de aderparen blootgelegd, zonder deze te beschadigen. Tevens te gebruiken als LSA tang. 

  Maximale diameter kabel: 7,4mm

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 3. DIGITUS Terminal Block Pressing Tool
  DIGITUS Terminal Block Pressing Tool
  Art.nr. (SKU): DC-TOOL-PUNCH
  Beoordeling:
  92.8571% of 100

  Handige tool voor het nauwkeurig vastzetten van de aderparen van de netwerkkabel op een LSA strook.

  Meer informatie
  € 7,50 € 9,08

LSA Punch down tool kopen?

Wanneer stugge kabels op LSA toepassingen aangesloten moeten worden is een LSA Punch down tool, ookwel bekend als LSA-tang, vereist. Zonder LSA-tangen kan men niet de aderparen op de juiste LSA connectoren bevestigen. Met LSA tangen monteert u snel en eenvoudig aderparen op de LSA connectoren waarna de aderparen gelijk op de juiste lengte wordt afgeknipt