Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

LSA Punchdown

 1. LSA punch down tool met schaar (dogger)

  LSA punch down tool met schaar (dogger)

  Art.nr. (SKU): DC-TOOL-LSA

  Punch down tool-, voor LSA+ strips. Met behulp van deze Punch Down Tool kunt u de bekabeling in één enkele beweging nauwkeurig aansluiten op de wandcontactdoos en op de juiste wijze afsnijden. Hierdoor bent u verzekerd van correcte lengte van de aderparen.

  Meer informatie
  € 7,00 € 8,47
 2. DIGITUS Terminal Block Pressing Tool

  DIGITUS Terminal Block Pressing Tool

  Art.nr. (SKU): DC-TOOL-PUNCH

  Handige tool voor het nauwkeurig vastzetten van de aderparen van de netwerkkabel op een LSA strook.

  Meer informatie
  € 9,95 € 12,04
per pagina

LSA Punch down tool kopen?

Wanneer stugge kabels op LSA toepassingen aangesloten moeten worden is een LSA Punch down tool, ookwel bekend als LSA-tang, vereist. Zonder LSA-tangen kan men niet de aderparen op de juiste LSA connectoren bevestigen. Met LSA tangen monteert u snel en eenvoudig aderparen op de LSA connectoren waarna de aderparen gelijk op de juiste lengte wordt afgeknipt