Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Multimode glasvezelbekabeling

Multimode glasvezelkabel kopen?

Optical Multimode (OM) bekabeling maakt gebruik LED licht. Deze lichttechniek bestaat uit meerdere golfpatronen die door de kern van de glasvezel verstuurd kunnen worden. De kern van een multimode glasvezel is ook een stuk breder dan het geval is bij single-mode. Ter vergelijking: de totale vezelgrote plus mantel bij beide glasvezels is 125 micron (0,125 mm). Dit komt overeen met een mensenhaar. Echter de kern waardoor het licht verzonden wordt is bij multimode 50 micron in tegenstelling tot slechts 9 micron bij single-mode. Daarom staat er bij multimode glasvezel ook vaak de aanduiding 50/125µ vermeldt.

Waar het licht bij single-mode alleen in één rechte lijn door het midden van de kern van de glasvezel verstuurd kan worden, worden de lichtstralen bij multimode tegen de wanden van de kern weerkaatst. Hierdoor worden bij multimode minder hoge snelheden gehaald, maar is het wel in staat meer signalen tegelijkertijd over te brengen. Meer bandbreedte dus!