Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT5e bekabeling

CAT5e kabels kopen?

Waar zijn CAT5e kabels voor te gebruiken?

Wanneer men zoekt naar UTP kabels komt al vrij snel de term CAT5e om de hoek kijken. CAT5e patchkabels zijn internetkabels van de 5e generatie. Dit type kabel heeft een doorvoersnelheid van 100 megahertz en kan snelheden van 1000 megabytes per seconde halen .

Kabel op rol of kant en klaar?

CAT5e kabels zijn verkrijgbaar op rol en kant en klaar. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren en verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk: soepel en stug. Soepele kabels worden gebruikt om connectoren op te bevestigen en stugge kabels worden gebruikt voor in LSA toepassingen.

Kant en klare patchkabels zijn voorzien van aderparen welke gegoten zijn in de connectoren. Patchkabels zijn verkrijgbaar in lengtes tot 50 meter en in beschermde en onbeschermde versies.

Beschermd of onbeschermd?

Wanneer het gaat over internetkabels zijn er de niet beschermde kabels (UTP) en de beschermde kabels (FTP en SFTP). UTP kabels worden gebruikt wanneer de kabel niet langs een COAX- of stroomkabel komt te liggen. Gebeurt dit wel dan zijn FTP of SFTP kabels een vereiste om storing op het netwerksignaal te voorkomen.

Wilt u extra informatie over een CAT5 kabel? Neemt u dan direct contact met ons op.