Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT5e bekabeling

CAT5e kabels kopen?

Waar zijn CAT5e kabels voor te gebruiken?

Wanneer men zoekt naar UTP kabels komt al vrij snel de term CAT5e om de hoek kijken. CAT5e patchkabels zijn internetkabels van de 5e generatie. Dit type kabel heeft een doorvoersnelheid van 100 megahertz en kan snelheden van 1000 megabytes per seconde halen .

Kabel op rol of kant en klaar?

CAT5e kabels zijn verkrijgbaar op rol en kant en klaar. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren en verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk: soepel en stug. Soepele kabels worden gebruikt om connectoren op te bevestigen en stugge kabels worden gebruikt voor in LSA toepassingen.

Kant en klare patchkabels zijn voorzien van aderparen welke gegoten zijn in de connectoren. Patchkabels zijn verkrijgbaar in lengtes tot 50 meter en in beschermde en onbeschermde versies.

Beschermd of onbeschermd?

Wanneer het gaat over internetkabels zijn er de niet beschermde kabels (UTP) en de beschermde kabels (FTP en S/FTP) . UTP kabels worden gebruikt wanneer de kabel niet langs een COAX- of stroomkabel komt te liggen. Gebeurt dit wel dan zijn FTP of S/FTP kabels een vereiste om storing op het netwerksignaal te voorkomen.

Wilt u extra informatie over een CAT5 kabel? Neemt u dan direct contact met ons op.