Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wand patchkasten

19 inch wand patchkasten kopen?

Wanneer er minder diepe apparatuur geplaatst moet worden kan er gekozen worden voor een wand patchkast. Een wand patchkast is eenvoudig te monteren aan een wand en neemt door zijn compactere formaat minder ruimte in. Uitermate geschikt voor het plaatsen van het kleinere installatiewerk.

De voordelen en nadelen van een wandkast

Een 19 inch wand patchkast neemt door zijn compacte formaat slechts een beperkte ruimte in, hierdoor is een 19 inch wand patchkast uitermate geschikt voor plaatsing van het kleinere installatiewerk. Daarnaast zijn wandpatchkasten voorzien van 19 inch montage profielen, waardoor de meeste patchkast accessoires ook toepasbaar zijn in een wand patchkast. Let altijd op dat er een aantal accessoires beschikbaar zijn die specifiek toepasbaar zijn in staande patchkasten of wand patchkasten. In dit geval kiest u dan de accessoires geschikt voor een 19 inch wand patchkast.

Wanneer er veel, of diepe apparatuur geplaatst moet worden is een wandkast minder geschikt. Kies dan voor een mini patchkast (t/m 15U) of een staande patchkast (vanaf 18U). Door het compacte formaat van een wandkast is de ruimte voor het plaatsen van apparatuur ook beperkter.

Kantelbare wand patchkasten

Naast standaard wand patchkasten kan er ook gekozen worden voor kantelbare wand patchkasten. Een kantelbare wand patchkast bestaat uit twee onderdelen. Een gedeelte die aan de wand gemonteerd wordt en het kantelbare gedeelte. In het kantelbare gedeelte kunnen alle accessoires en netwerkapparatuur gemonteerd worden. Kies voor een kantelbare wand patchkast wanneer er veel aanpassingen uitgevoerd dienen te worden aan de achterzijde van de wand patchkast.

Hulp nodig?

Komt u er nog niet helemaal uit, neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Patchkast.com is niet voor niets dé specialist op gebied van patchkasten en aanverwante accessoires. Bel of mail ons gerust voor een deskundig advies.