Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

27U Server Relay Rack

 1. 27U patch relay rack

  27U patch relay rack

  Art.nr. (SKU): DS-RR6827

  Afmetingen: (BxDxH) 600x800x1400mm

  27U patch relay rack ongemonteerd, eenvoudig in elkaar te zetten. Verminder kans op warmteproblemen met het zogenaamde "open" relay rack.

  Meer informatie
  € 300,00 € 363,00
per pagina

27U Relay Rack voordelig online bestellen

Een 27U relay rack, met een hoogte van 1400mm, is een open frame die ervoor zorgt dat de warmte snel en eenvoudig wordt weggevoerd, er zijn dus geen zijpanelen en deuren aanwezig. Dit kan een perfecte oplossing zijn wanneer er veel warmte winnend apparatuur geplaatst dienen te worden, zoals servers.

Bestel eenvoudig in onze webshop een relay rack met 27 hoogte eenheden. Onze relay racks worden ongemonteerd geleverd en zijn voorzien van wielen. Op deze manier kunnen ze eenvoudig worden verplaatst en is een relay rack de perfecte optie voor installatiewerk dat niet veel tijd mag kosten.