Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel accessoires

Welke glasvezel accessoires heb ik nodig?

Bij de aanleg van een glasvezel netwerk zijn vaak ook speciale glasvezel accessoires benodigd. Maak hier uw keuze uit onze ruime aanbod. Komt u er niet helemaal uit welke accessoires u nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze deskundige helpdesk.

Converters

Een glasvezel converter zet glasvezel signalen om naar koper signalen en andersom. Tevens zorgt de converter ervoor dat de signalen zonder kwaliteitsverlies over grotere afstanden verzonden kunnen worden.

SFP (mini GBic) module

De SFP module, voorheen ook wel mini-GBic genoemd, maakt het mogelijk om glasvezel aan te sluiten op de koperen poorten van een ethernet switch. Het is een tranceiver welke het lichtsignaal van glasvezel om zet naar een signaal voor het kopernetwerk.

Lascassettes

De glasvezel lascassette is een houder welke plaats biedt aan een lasbeschermer in een lasomhulsel. Onmisbaar na het fusielassen voor een betrouwbare huisvesting.

Patchpanelen

Met een patchpaneel zorgt u ervoor dat alle glasvezelkabels netjes aangesloten kunnen worden in de patchkast. Onmisbaar bij een uitgebreid netwerk om overzicht te houden.

Koppelingen

Met een glasvezel koppelstuk zijn verschillende glasvezelkabels gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Dit kan los zijn, maar ook in een patchpaneel. De koppelingen zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar, zodat u altijd de gewenste glasvezelkoppelingen kunt maken.