Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Koppelingen

 1. Multimode koppeling LC-LC duplex paars
  Multimode koppeling LC-LC duplex paars
  Art.nr. (SKU): GV-83013

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De paarse behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 2. Multimode koppeling LC-LC duplex turquoise
  Multimode koppeling LC-LC duplex turquoise
  Art.nr. (SKU): GV-83012

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een turquoise behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 3. Multimode koppeling LC-LC duplex beige
  Multimode koppeling LC-LC duplex beige
  Art.nr. (SKU): GV-83011

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een beige behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 4. Singlemode koppeling LC-LC duplex groen
  Singlemode koppeling LC-LC duplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-84015

  Dit Singlemode koppelstuk in de kleur groen is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een singlemode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing van het koppelstuk is vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 5. Singlemode koppeling LC-LC duplex blauw
  Singlemode koppeling LC-LC duplex blauw
  Art.nr. (SKU): GV-84014

  Dit Singlemode koppelstuk in de kleur blauw is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een singlemode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing van het koppelstuk is vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 6. Multimode keystone koppeling LC-LC duplex paars
  Multimode keystone koppeling LC-LC duplex paars
  Art.nr. (SKU): GV-81013

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur paars is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een keystone- of ongemonteerd glasvezel patchpaneel.

  Meer informatie
  € 3,33 € 4,03
 7. Multimode keystone koppeling LC-LC duplex turquoise
  Multimode keystone koppeling LC-LC duplex turquoise
  Art.nr. (SKU): GV-81012

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur turquoise is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een keystone- of ongemonteerd glasvezel patchpaneel.

  Meer informatie
  € 3,33 € 4,03
 8. Singlemode keystone koppeling LC-LC duplex groen
  Singlemode keystone koppeling LC-LC duplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-82015

  Dit Singlemode keystone koppelstuk in de kleur groen is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een singlemode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een keystone- of ongemonteerd glasvezel patchpaneel.

  Meer informatie
  € 3,33 € 4,03
 9. Singlemode keystone koppeling LC-LC duplex blauw
  Singlemode keystone koppeling LC-LC duplex blauw
  Art.nr. (SKU): GV-82014

  Dit blauwe Singlemode keystone koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor is net mogelijk om een singlemode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren te verlengen. Tevens kan de glasvezel koppeling eenvoudig gemonteerd worden in een keystone- of ongemonteerd glasvezel patchpaneel.

  Meer informatie
  € 3,33 € 4,03
 10. Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad paars
  Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad paars
  Art.nr. (SKU): GV-86013

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De paarse behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 8,89 € 10,76
 11. Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad turquoise
  Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad turquoise
  Art.nr. (SKU): GV-86012

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De turquoise behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 8,89 € 10,76
 12. Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad beige
  Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad beige
  Art.nr. (SKU): GV-86011

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De beige behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 8,89 € 10,76
 13. Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad groen
  Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad groen
  Art.nr. (SKU): GV-87015

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De groene behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 8,89 € 10,76
 14. Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad blauw
  Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad blauw
  Art.nr. (SKU): GV-87014

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De blauwe behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 8,89 € 10,76
 15. Multimode koppeling SC-SC duplex paars
  Multimode koppeling SC-SC duplex paars
  Art.nr. (SKU): GV-83043

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode (duplex) glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De paarse behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 16. Multimode koppeling SC-SC duplex turquoise
  Multimode koppeling SC-SC duplex turquoise
  Art.nr. (SKU): GV-83042

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode (duplex) glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De turquoise behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 17. Multimode koppeling SC-SC duplex beige
  Multimode koppeling SC-SC duplex beige
  Art.nr. (SKU): GV-83041

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode (duplex) glasvezelkabels voorzien van SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De beige behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 18. Singlemode koppeling SC-SC duplex groen
  Singlemode koppeling SC-SC duplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-84045

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode (duplex) glasvezelkabels voorzien van SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De groene behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 19. Multimode koppeling SC-SC simplex beige
  Multimode koppeling SC-SC simplex beige
  Art.nr. (SKU): GV-73041

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting en is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om twee multimode glasvezelkabels voorzien van SC-connectoren aan elkaar te koppelen. Het koppelstuk is voorzien van een kunststof behuizing in de kleur beige en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,77 € 3,35
 20. Singlemode koppeling SC-SC duplex blauw
  Singlemode koppeling SC-SC duplex blauw
  Art.nr. (SKU): GV-84044

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode (duplex) glasvezelkabels, voorzien van SC-connectoren, aan elkaar te koppelen. De blauwe behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,44 € 5,37
 21. Singlemode koppeling SC-SC simplex groen
  Singlemode koppeling SC-SC simplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-74043

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting en is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om twee singlemode glasvezelkabels, voorzien van SC-connectoren, aan elkaar te koppelen. Het koppelstuk is voorzien van een kunststof behuizing in de kleur groen en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,77 € 3,35
 22. Singlemode koppeling SC-SC simplex blauw
  Singlemode koppeling SC-SC simplex blauw
  Art.nr. (SKU): GV-74042
  Beoordeling:
  100.0000% of 100

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting en is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om twee singlemode glasvezelkabels, voorzien van SC-connectoren, aan elkaar te koppelen. Het koppelstuk is voorzien van een kunststof behuizing in de kleur blauw en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,77 € 3,35
 23. Multimode keystone koppeling SC-SC simplex paars
  Multimode keystone koppeling SC-SC simplex paars
  Art.nr. (SKU): GV-71043

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur paars is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee multimode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een keystone- of ongemonteerd glasvezel patchpaneel.

  Meer informatie
  € 2,21 € 2,67
 24. Multimode keystone koppeling SC-SC simplex turquoise
  Multimode keystone koppeling SC-SC simplex turquoise
  Art.nr. (SKU): GV-71042

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur turquoise is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee multimode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 2,21 € 2,67
 25. Multimode keystone koppeling SC-SC simplex beige
  Multimode keystone koppeling SC-SC simplex beige
  Art.nr. (SKU): GV-71041

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur beige is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee multimode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 2,21 € 2,67
 26. Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex groen
  Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-72045

  Dit Singlemode keystone koppelstuk in de kleur groen is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee singlemode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 2,21 € 2,67
 27. Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex blauw
  Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex blauw
  Art.nr. (SKU): GV-72044
  Beoordeling:
  100.0000% of 100

  Dit Singlemode keystone koppelstuk in de kleur blauw is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee singlemode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 2,21 € 2,67
 28. Multimode koppeling SC-ST duplex beige
  Multimode koppeling SC-ST duplex beige
  Art.nr. (SKU): GV-83051

  Dit Multimode koppelstuk is aan één zijde voorzien van een duplex SC-connector aansluiting en aan de andere zijde van een ST-connector aansluiting. Dat maakt het mogelijk om een multimode duplex glasvezelkabel met ST-connector te koppelen aan een multimode duplex kabel voorzien van SC-connector. Het koppelstuk kan tevens worden gebruikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpanel. De behuizing is vervaardigd van kunststof uitgevoerd in de kleur beige en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,21 € 2,67
 29. Singlemode koppeling SC-ST duplex blauw
  Singlemode koppeling SC-ST duplex blauw
  Art.nr. (SKU): GV-84054

  Dit Multimode koppelstuk is aan één zijde voorzien van een duplex SC-connector aansluiting en aan de andere zijde van een ST-connector aansluiting. Dat maakt het mogelijk om een multimode duplex glasvezelkabel met ST-connector te koppelen aan een multimode duplex kabel voorzien van SC-connector. Het koppelstuk kan tevens worden gebruikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpanel. De behuizing is vervaardigd van kunststof ,uitgevoerd in de kleur blauw en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,33 € 4,03
 30. Multimode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing
  Multimode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing
  Art.nr. (SKU): GV-83066

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen multimode duplex glasvezelkabels met ST-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een metalen behuizing en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 5,55 € 6,72
 31. Singlemode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing
  Singlemode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing
  Art.nr. (SKU): GV-84066

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen singlemode duplex glasvezelkabels met ST-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een metalen behuizing en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 5,55 € 6,72
 32. Multimode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing
  Multimode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing
  Art.nr. (SKU): GV-73056

  Dit metalen Multimode koppelstukje is aan beide zijden voorzien van een simplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen twee multimode simplex glasvezelkabels met een ST-connector eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,33 € 4,03
 33. Singlemode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing
  Singlemode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing
  Art.nr. (SKU): GV-74056

  Dit metalen Singlemode koppelstukje is aan beide zijden voorzien van een simplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen twee singleode simplex glasvezelkabels met een ST-connector eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,33 € 4,03
 34. Multimode koppeling E2000-E2000 duplex turquoise
  Multimode koppeling E2000-E2000 duplex turquoise
  Art.nr. (SKU): GV-83202

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex E2000-connector aansluiting. Hierdoor kunnen multimode duplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een turquoise behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 22,25 € 26,92
 35. Singlemode koppeling E2000-E2000 duplex groen
  Singlemode koppeling E2000-E2000 duplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-84205

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex E2000-connector aansluiting. Hierdoor kunnen singlemode duplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een groene behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 22,25 € 26,92
 36. Multimode koppeling E2000-E2000 simplex beige
  Multimode koppeling E2000-E2000 simplex beige
  Art.nr. (SKU): GV-73201

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee multimode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur beige.

  Meer informatie
  € 12,23 € 14,80
 37. Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex groen
  Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-74205

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee singlemode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur groen.

  Meer informatie
  € 12,23 € 14,80
 38. Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex blauw
  Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex blauw
  Art.nr. (SKU): GV-74204

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee singlemode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur blauw.

  Meer informatie
  € 12,23 € 14,80
 39. Singlemode keystone koppeling E2000-E2000 simplex groen
  Singlemode keystone koppeling E2000-E2000 simplex groen
  Art.nr. (SKU): GV-72205

  Dit Singlemode keystone koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee singlemode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur groen.

  Meer informatie
  € 12,23 € 14,80
 40. Keystone adapter zwart
  Keystone adapter zwart
  Art.nr. (SKU): GV-80807

  Deze keystone adapter in de kleur zwart is geschikt voor E2000 simplex, LC duplex en SC simplex koppelingen (zónder flens) en past op alle patchpanelen en wandcontactdozen die beschikken over keystone gaten.

  Meer informatie
  € 1,10 € 1,33
 41. Keystone adapter wit
  Keystone adapter wit
  Art.nr. (SKU): GV-80808

  Deze keystone adapter in de kleur wit is geschikt voor E2000 simplex, LC duplex en SC simplex koppelingen (zónder flens) en past op alle patchpanelen en wandcontactdozen die beschikken over keystone gaten.

  Meer informatie
  € 1,10 € 1,33

Glasvezel koppelstukken

Glasvezel koppelingen kunnen worden toegepast in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Ze zijn verkrijgbaar voor alle gangbare glasvezel connectoren. Tevens kunnen glasvezel koppelstukken worden toegepast om twee multimode kabels of twee singlemode kabels aan elkaar te koppelen.