Koppelingen

 1. Multimode koppeling LC-LC duplex paars

  Multimode koppeling LC-LC duplex paars

  Art.nr. (SKU): GV-83013

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De paarse behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 2. Multimode koppeling LC-LC duplex turquise

  Multimode koppeling LC-LC duplex turquise

  Art.nr. (SKU): GV-83012

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een turquoise behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 3. Multimode koppeling LC-LC duplex beige

  Multimode koppeling LC-LC duplex beige

  Art.nr. (SKU): GV-83011

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een multimode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een beige behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 4. Singlemode koppeling LC-LC duplex groen

  Singlemode koppeling LC-LC duplex groen

  Art.nr. (SKU): GV-84015

  Dit Singlemode koppelstuk in de kleur groen is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een singlemode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing van het koppelstuk is vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 5. Singlemode koppeling LC-LC duplex blauw

  Singlemode koppeling LC-LC duplex blauw

  Art.nr. (SKU): GV-84014

  Dit Singlemode koppelstuk in de kleur blauw is aan beide zijden voorzien van een duplex LC-connector aansluiting. Hierdoor kan een singlemode duplex glasvezelkabel met LC-connectoren eenvoudig verlengd worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing van het koppelstuk is vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 6. Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad paars

  Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad paars

  Art.nr. (SKU): GV-86013

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De paarse behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 7,99 € 9,67
 7. Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad turquise

  Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad turquise

  Art.nr. (SKU): GV-86012

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De turquoise behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 7,99 € 9,67
 8. Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad beige

  Multimode koppeling 4-voudig LC-LC quad beige

  Art.nr. (SKU): GV-86011

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De beige behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 7,99 € 9,67
 9. Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad groen

  Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad groen

  Art.nr. (SKU): GV-87015

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De groene behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 7,99 € 9,67
 10. Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad blauw

  Singlemode koppeling 4-voudig LC-LC quad blauw

  Art.nr. (SKU): GV-87014

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een quad LC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode glasvezelkabels met LC-connectoren aan elkaar te koppelen. De blauwe behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 7,99 € 9,67
 11. Multimode koppeling SC-SC duplex paars

  Multimode koppeling SC-SC duplex paars

  Art.nr. (SKU): GV-83043

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode (duplex) glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De paarse behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 12. Multimode koppeling SC-SC duplex turquise

  Multimode koppeling SC-SC duplex turquise

  Art.nr. (SKU): GV-83042

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode (duplex) glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De turquoise behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 13. Multimode koppeling SC-SC duplex beige

  Multimode koppeling SC-SC duplex beige

  Art.nr. (SKU): GV-83041

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om multimode (duplex) glasvezelkabels voorzien van SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De beige behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 14. Singlemode koppeling SC-SC duplex groen

  Singlemode koppeling SC-SC duplex groen

  Art.nr. (SKU): GV-84045

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode (duplex) glasvezelkabels voorzien van SC-connectoren aan elkaar te koppelen. De groene behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 15. Multimode koppeling SC-SC simplex beige

  Multimode koppeling SC-SC simplex beige

  Art.nr. (SKU): GV-73041

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting en is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om twee multimode glasvezelkabels voorzien van SC-connectoren aan elkaar te koppelen. Het koppelstuk is voorzien van een kunststof behuizing in de kleur beige en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,49 € 3,01
 16. Singlemode koppeling SC-SC duplex blauw

  Singlemode koppeling SC-SC duplex blauw

  Art.nr. (SKU): GV-84044

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex SC-connector aansluiting. De koppeling is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om singlemode (duplex) glasvezelkabels, voorzien van SC-connectoren, aan elkaar te koppelen. De blauwe behuizing is vervaardigd van kunststof en het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 3,99 € 4,83
 17. Singlemode koppeling SC-SC simplex groen

  Singlemode koppeling SC-SC simplex groen

  Art.nr. (SKU): GV-74043

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting en is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om twee singlemode glasvezelkabels, voorzien van SC-connectoren, aan elkaar te koppelen. Het koppelstuk is voorzien van een kunststof behuizing in de kleur groen en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,49 € 3,01
 18. Singlemode koppeling SC-SC simplex blauw

  Singlemode koppeling SC-SC simplex blauw

  Art.nr. (SKU): GV-74042

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting en is geschikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of om twee singlemode glasvezelkabels, voorzien van SC-connectoren, aan elkaar te koppelen. Het koppelstuk is voorzien van een kunststof behuizing in de kleur blauw en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,49 € 3,01
 19. Multimode keystone koppeling SC-SC simplex paars

  Multimode keystone koppeling SC-SC simplex paars

  Art.nr. (SKU): GV-71043

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur paars is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee multimode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een keystone- of ongemonteerd glasvezel patchpaneel.

  Meer informatie
  € 1,99 € 2,41
 20. Multimode keystone koppeling SC-SC simplex turquise

  Multimode keystone koppeling SC-SC simplex turquise

  Art.nr. (SKU): GV-71042

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur turquoise is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee multimode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 1,99 € 2,41
 21. Multimode keystone koppeling SC-SC simplex beige

  Multimode keystone koppeling SC-SC simplex beige

  Art.nr. (SKU): GV-71041

  Dit Multimode keystone koppelstuk in de kleur beige is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee multimode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 1,99 € 2,41
 22. Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex groen

  Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex groen

  Art.nr. (SKU): GV-72045

  Dit Singlemode keystone koppelstuk in de kleur groen is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee singlemode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 1,99 € 2,41
 23. Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex blauw

  Singlemode keystone koppeling SC-SC simplex blauw

  Art.nr. (SKU): GV-72044

  Dit Singlemode keystone koppelstuk in de kleur blauw is aan beide zijden voorzien van een simplex SC-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Met de keystone kunnen eenvoudig twee singlemode simplex glasvezelkabels met SC-connectoren aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de glasvezel koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel.

  Meer informatie
  € 1,99 € 2,41
 24. Multimode koppeling SC-ST duplex beige

  Multimode koppeling SC-ST duplex beige

  Art.nr. (SKU): GV-83051

  Dit Multimode koppelstuk is aan één zijde voorzien van een duplex SC-connector aansluiting en aan de andere zijde van een ST-connector aansluiting. Dat maakt het mogelijk om een multimode duplex glasvezelkabel met ST-connector te koppelen aan een multimode duplex kabel voorzien van SC-connector. Het koppelstuk kan tevens worden gebruikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpanel. De behuizing is vervaardigd van kunststof uitgevoerd in de kleur beige en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 1,99 € 2,41
 25. Singlemode koppeling SC-ST duplex blauw

  Singlemode koppeling SC-ST duplex blauw

  Art.nr. (SKU): GV-84054

  Dit Multimode koppelstuk is aan één zijde voorzien van een duplex SC-connector aansluiting en aan de andere zijde van een ST-connector aansluiting. Dat maakt het mogelijk om een multimode duplex glasvezelkabel met ST-connector te koppelen aan een multimode duplex kabel voorzien van SC-connector. Het koppelstuk kan tevens worden gebruikt voor montage in een ongemonteerd glasvezel patchpanel. De behuizing is vervaardigd van kunststof ,uitgevoerd in de kleur blauw en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,99 € 3,62
 26. Multimode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing

  Multimode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing

  Art.nr. (SKU): GV-83066

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen multimode duplex glasvezelkabels met ST-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een metalen behuizing en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,99 € 6,04
 27. Singlemode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing

  Singlemode koppeling ST-ST duplex met metalen behuizing

  Art.nr. (SKU): GV-84066

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen singlemode duplex glasvezelkabels met ST-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een metalen behuizing en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 4,99 € 6,04
 28. Multimode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing

  Multimode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing

  Art.nr. (SKU): GV-73056

  Dit metalen Multimode koppelstukje is aan beide zijden voorzien van een simplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen twee multimode simplex glasvezelkabels met een ST-connector eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,99 € 3,62
 29. Singlemode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing

  Singlemode koppeling ST-ST simplex met metalen behuizing

  Art.nr. (SKU): GV-74056

  Dit metalen Singlemode koppelstukje is aan beide zijden voorzien van een simplex ST-connector aansluiting. Hierdoor kunnen twee singleode simplex glasvezelkabels met een ST-connector eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 2,99 € 3,62
 30. Multimode koppeling E2000-E2000 duplex turquise

  Multimode koppeling E2000-E2000 duplex turquise

  Art.nr. (SKU): GV-83202

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex E2000-connector aansluiting. Hierdoor kunnen multimode duplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een turquoise behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 19,99 € 24,19
 31. Singlemode koppeling E2000-E2000 duplex groen

  Singlemode koppeling E2000-E2000 duplex groen

  Art.nr. (SKU): GV-84205

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een duplex E2000-connector aansluiting. Hierdoor kunnen singlemode duplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Tevens kan de koppeling gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Het koppelstuk is voorzien van een groene behuizing vervaardigd van kunststof en wordt geleverd inclusief beschermende stofkapjes.

  Meer informatie
  € 19,99 € 24,19
 32. Multimode koppeling E2000-E2000 simplex beige

  Multimode koppeling E2000-E2000 simplex beige

  Art.nr. (SKU): GV-73201

  Dit Multimode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee multimode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur beige.

  Meer informatie
  € 10,99 € 13,30
 33. Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex groen

  Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex groen

  Art.nr. (SKU): GV-74205

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee singlemode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur groen.

  Meer informatie
  € 10,99 € 13,30
 34. Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex blauw

  Singlemode koppeling E2000-E2000 simplex blauw

  Art.nr. (SKU): GV-74204

  Dit Singlemode koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee singlemode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur blauw.

  Meer informatie
  € 10,99 € 13,30
 35. Singlemode keystone koppeling E2000-E2000 simplex groen

  Singlemode keystone koppeling E2000-E2000 simplex groen

  Art.nr. (SKU): GV-72205

  Dit Singlemode keystone koppelstuk is aan beide zijden voorzien van een simplex E2000-connector aansluiting inclusief beschermende stofkapjes. Deze koppeling maakt het mogelijk om twee singlemode simplex glasvezelkabels met E2000-connectoren eenvoudig aan elkaar te koppelen. Tevens kan het koppelstuk gemonteerd worden in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel of keystone patchpaneel. De behuizing is vervaardigd van kunststof in de kleur groen.

  Meer informatie
  € 10,99 € 13,30

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glasvezel koppelstukken

Glasvezel koppelingen kunnen worden toegepast in een ongemonteerd glasvezel patchpaneel. Ze zijn verkrijgbaar voor alle gangbare glasvezel connectoren. Tevens kunnen glasvezel koppelstukken worden toegepast om twee multimode kabels of twee singlemode kabels aan elkaar te koppelen.