Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

18U Server Relay Rack

 1. 18U patch relay rack

  18U patch relay rack

  Art.nr. (SKU): DS-RR6818

  Afmetingen: (BxDxH) 600x800x1000mm

  18U patch relay rack ongemonteerd, eenvoudig in elkaar te zetten. Verminder kans op warmteproblemen met het zogenaamde "open" relay rack.

  Meer informatie
  € 260,00 € 314,60
per pagina

Bestel eenvoudig een 18U Relay Rack

Wanneer u veel warme winnende apparatuur gaat plaatsen is het wellicht een optie om te overwegen een 18 relay rack aan te schaffen. Een relay rack zorgt voor een goede luchtdoorstroming waardoor er geen warmte problemen zullen ontstaan.

Een 18U relay rack bestaat uit het geraamte van een 18U patchkast, maar dan zonder de zijpanelen en deuren. Dit maakt deze dus uitermate geschikt voor het snellere installatiewerk.