Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

In- en opbouwdozen

In-opbouwdozen kopen?

Overzicht in netwerkbekabeling is absoluut geen overbodige luxe. Een eenvoudige manier om snel een overzicht te scheppen is door gebruik te maken van in-opbouwdozen. Op in-opbouwdozen kan men een nummer schrijven welke correspondeert aan het nummer wat staat op het patchpaneel.

In-opbouwdozen aansluiten

Voor het aansluiten van in-opbouwdozen zijn stugge kabels nodig. De stugge kabel wordt doormiddel van LSA aangesloten op in-opbouwdozen. Het LSA-aansluiten van stugge netwerkbekabeling Vanuit uw router, patchpaneel of ethernet switch trekt u een stugge internetkabel naar de gewenste kamer, waar de kabel uit de muur komt bevestigd u deze aan een in-opbouwdoos. Dit doet u door de kabel te strippen en vervolgens met een LSA tang op de juiste manier te bevestigen op in-opbouwdozen.

Shielded of unshielded?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van beveiligde netwerkbekabeling zijn shielded in-opbouwdozen een vereiste om de kabel beveiligd te houden. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van UTP bekabeling voldoen unshielded in-opbouwdozen.