Patchpanelen en keystones

 1. Patchpaneel Cat5e UTP 24 ports

  Patchpaneel Cat5e UTP 24 ports

  Art.nr. (SKU): DS-Patch5-24UTP
  Beoordeling:
  100% of 100

  Door gebruik te maken van een Cat5e UTP patchpaneel voorzien van 24 poorten wordt er overzicht gecreëerd in de netwerkbekabeling waardoor overzicht ontstaat en fouten kunnen worden voorkomen.

  Meer informatie
  € 35,95 € 43,50
 2. Patchpaneel Cat6 UTP 24 ports

  Patchpaneel Cat6 UTP 24 ports

  Art.nr. (SKU): DS-Patch6-24UTP
  Beoordeling:
  100% of 100

  Voor een nette en overzichtelijke patchkast maakt u gebruik van dit Cat6 UTP patchpaneel met 24 poorten waarmee u de bekabeling kunt wegwerken. Dit patchpaneel kan worden voorzien van nummering zodat u kunt aangeven welke kabel in welke ruimte uitkomt.

  Meer informatie
  € 49,95 € 60,44
 3. CAT6a STP Keystone Connector - Toolless

  CAT6a STP Keystone Connector - Toolless

  Art.nr. (SKU): DS-KC-STP6A-TL
  Beoordeling:
  70% of 100

  Deze CAT6a STP Keystone Connector is voorzien van een toolless aansluiting. Dit betekent dat u geen gereedschap nodig bent om de kabel aan te sluiten op deze keystone. Plaats de aderparen van de kabel eenvoudig in de gecodeerde ruimtes.

  Meer informatie
  € 5,35 € 6,47
 4. Keystone Media Box 12 poorts

  Keystone Media Box 12 poorts

  Art.nr. (SKU): NK-4033
  Beoordeling:
  90% of 100

  Wanneer u op zoek bent naar een verdeeldoos voor uw bekabeling is deze Keystone media box voorzien van 12 poorten uitermate geschikt. U kunt aan beide kanten van de keystone media box keystones plaatsen.

  Meer informatie
  € 4,95 € 5,99

48 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Patchpanelen kopen?

Wanneer een bedrijf of een woning voorzien wordt van een bekabelde netwerk, wordt voor een nette afwerking in de diverse ruimtes gebruik gemaakt van wandcontactdozen. Het afmonteren van wandcontactdozen gebeurd middels een LSA tang en een stugge kabel op rol. Al deze kabels komen bij elkaar op één centraal punt. Deze kabels kunnen eenvoudig afgemonteerd worden op een patchpaneel voorzien van 24 of 48 poorten. Patchpanelen zijn verkrijgbaar in vele varianten afhankelijk van de grootte van het netwerk. 

19 inch patchpaneel
Indien er gebruik gemaakt wordt van een patchkast om tevens al het netwerkapparatuur en bijbehorende accessoires overzichtelijk te monteren kunt u gebruik maken van een 19 inch patchpaneel. Een 19 inch patchpaneel bevat montageprofielen waardoor deze eenvoudig te monteren is tussen de stijlen van een 19 inch patchkast.

10 inch patchpaneel
Voor kleinere netwerken zoals thuisnetwerken is een 10 inch patchpaneel uitermate geschikt. Een 10 inch patchpaneel is geschikt voor het plaatsen in een 10 inch patchkast. De patchpaneel is verkrijgbaar in verschillende varianten waaronder 8 of 12 poorts. 

Muur patchpaneel
Is de ruimte niet groot genoeg voor het plaatsen van een patchkast? Dan nog bestaan er mogelijkheden om structuur aan te brengen in een bekabeld netwerk. Een muur patchpaneel kan hierbij helpen. Doordat een muur patchpaneel voorzien is van speciale beugels is deze eenvoudig tegen de muur aan te plaatsen en neemt deze weinig ruimte in. 

Keystone patchpaneel
Een keystone patchpaneel biedt de mogelijkheid zelf het gewenste patchpaneel samen te stellen met behulp van keystones. Dit is nodig wanneer er UTP kabels gebruikt worden met verschillende specificaties. de kabels al voorzien zijn van een RJ45 connector of wanneer de kabel nog op een keystone afgemonteerd dient te worden. Keystones bestaan uit vele verschillende varianten en zijn eenvoudig te plaatsen in een keystone patchpaneel. 

Cat6 patchpaneel

Het kiezen van een patchpaneel is afhankelijk van de kabel en de hoeveelheid kabels die er gebruikt gaan worden. Indien dit een Cat6 kabel betreft dient u voor de optimale verbinding ook een Cat6 patchpaneel te gebruiken. Een Cat6 patchpaneel is verkrijgbaar in diverse varianten en tevens voorzien van de mogelijkheid om alle kabels te nummeren. Op deze manier kunt u heel eenvoudig overzicht creëren in uw netwerkbekabeling.

Eenvoudig een patch panel online bestellen

Een patchpanel is heel eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Door gebruik te maken de zoekfilter aan de linkerkant komt u eenvoudig tot de patch panel die geheel aansluit bij uw wensen.