Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Patchkast Accessoires

Patchkast accessoires kopen?

Een patchkast, ook wel serverkast genoemd, is een kast waar u alles wat met netwerken te maken heeft in plaatst. Voor patchkasten zijn diverse patchkast accessoires op de markt welke een patchkast completeren. Wij hebben voor uw gemak een overzicht gemaakt met alle patchkast accessoires.

Afdek en blindpanelen
Wanneer u eenheden in de patchkast niet gebruikt geeft het geen nette indruk als deze open eenheden zichtbaar blijven. Afdek en blindpanelen kunnen dan gebruikt worden om de open eenheden af te dekken en de kast netjes af te werken.

Patchpanelen
Wanneer er veel internetbekabeling naar verschillende kamers is gelegd is het prettig om hier een overzicht in te scheppen. Op een patchpaneel staat bij elke aansluiting een nummer, dit nummer kunt u laten corresponderen met het nummer op een Wall outlet om zo een overzicht te scheppen

Kabelmanagement
Naast patchpanelen kan er ook gebruik worden gemaakt van kabelmanagement. Kabels kunnen in clusters door de management units worden gelegd waardoor er een overzicht geschept wordt en de bekabeling ook netjes wordt weggewerkt.

Legborden
Het kan voorkomen dat men in een patchkast apparatuur zonder 19 inch profiel wenst te plaatsen. Door legborden in de patchkast te plaatsen en de apparatuur daarop te leggen is deze apparatuur wel te plaatsen.

Afsluitbare lades
Het kan handig zijn om bepaalde documenten, CD- roms of accessoires veilig op te kunnen bergen in een patchkast. Een geschikte oplossing hiervoor zijn afsluitbare lades. De lades zijn plaatsbaar in het 19 inch profiel van een patchkast en zijn afsluitbaar d.m.v. een sleutel.

19 inch stekkerdozen
Wanneer er veel apparatuur van stroom voorzien dienen te worden zijn 19 inch stekkerdozen een geschikte oplossing. Deze stekkerdozen zijn te plaatsen in het 19 inch profiel van serverracks.

KVM-console
Wanneer er meerdere servers en/of computers aangesloten worden op het netwerk is het wellicht handig om deze vanaf één centraal punt te kunnen bedienen. Om dit te kunnen doen wordt een KVM-console gebruikt.

Ethernet switches
Wanneer er veel apparatuur voorzien dient te worden van een internet aansluiting, is een ethernet switch een vereiste. Door een ethernet switch worden meerdere internetkabels voorzien van een netwerksignaal.

Ventilatorset / fan unit
Warmtewinning is een bekend probleem bij patchkasten met een glazen deur. Om te zorgen dat apparatuur toch gekoeld wordt is een ventilatorset / Fan Unit een vereiste.

Koppelingsset
Soms kan het handig zijn om meerdere patchkasten aan elkaar te bevestigen. Een eenvoudige manier hiervoor is het toepassen van koppelingssetjes.

L- profielen
Het kan voorkomen dan apparatuur of servers niet in het 19 inch profiel van een serverrack passen. Om deze apparatuur of servers toch te kunnen plaatsen kan er gebruik worden gemaakt van L-profielen.

Wielenset
Het kan in bepaalde situaties handig zijn om patchkasten te kunnen verplaatsen en vast te zetten. Onze wielenset is dan een geschikte oplossing, deze set bestaat uit wieltjes met ingebouwde rem.

Mini Toetsenborden
Wanneer men wenst een toetsenbord te plaatsen in een rack zijn de normale toetsenborden vaak te breed. Een mini toetsenbord is door zijn compacte formaat wel geschikt voor plaatsing in een rack.

Kooimoeren
Om apparatuur gemakkelijk en snel te plaatsen in een rack is de speciale kooimoerenset een vereiste. De set bestaat uit 10 klemmen, schroeven en ringetjes. Om de klemmetjes gemakkelijk te plaatsen in het 19 inch profiel kan er gebruik worden gemaakt van een handig gereedschap.

Sokkel
Vaak wordt een patch op steunpoten of zwenkwielen geplaatst, hierdoor ontstaat tussen de patch en de vloer een open ruimte. Om deze open ruimte netjes af te werken kan men gebruik maken van een sokkel

Patchkast verlichtingen
Goed zicht in een patchkast is absoluut geen overbodige luxe. Om een patchkast goed verlicht te krijgen kan er gebruik worden gemaakt van patchverlichtingen Het is handig om in een rack ook verlichting te hebben, zodat u goed zicht hebt op waar u mee bezig bent.

In- opbouwdozen
Een overzicht in het bekabelingsnetwerk is absoluut geen overbodige luxe. Om snel een overzicht te creëren in het bekabelingsnetwerk wordt er naast patchpanelen gebruik gemaakt van in-opbouwdozen. Om de in-opbouwdoos schrijft u een nummer wat correspondeert met het nummer op het patchpaneel.

UPS
Bij een stroomuitval kan er belangrijke onopgeslagen data verloren gaan, tevens kan contact met de klant abrupt worden beëindigd. Om dit te voorkomen dient er gebruik te worden gemaakt van een UPS. Een UPS zorgt ervoor dat u bij een stroomuitval tijdelijk nog stroom heeft om klantcontact af te ronden en belangrijke data op te slaan.