Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Een serverkast kopen bij Patchkast.com

Een serverkast kopen is een zorgvuldig proces waarbij u ervoor zorgt dat uw servers en bijbehorende accessoires de juiste bescherming en koeling krijgen die benodigd zijn. De servers en het 19 inch rack vormen het hart van de automatisering en zijn dus van groot belang voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf. Het kopen van een goede serverkast is dus van groot belang. Eigenlijk niet alleen voor u, maar voor alle ondernemers in Nederland die een eigen server hebben of gaan aanschaffen.

Wat is een server eigenlijk?

Misschien vraagt u zich af wat een server is. Als u nog geen gebruik maakt van een server dan kunt u het beste met een goede specialist op het gebied van automatisering contact leggen. Wellicht kunnen wij u hierbij helpen.

Een server is eigenlijk een computer, maar ziet er echter compleet anders uit. De server blijft vaak ook dag en nacht draaien. U kunt al uw software op deze server plaatsen en met een normale computer toegang krijgen tot de server en alle data en software om uw bedrijf of organisatie goed te runnen.

Zeker wanneer u meerdere mensen in dienst heeft is het aan te raden om te kiezen voor een eigen server. Het maakt het samenwerken een stuk gemakkelijker omdat alle data en informatie op een centraal punt worden opgeslagen.

Uw netwerk goed op orde!

Serverkast kopen?

Als u een goede serverkast koopt van hoogwaardige kwaliteit, dan maakt u een ware investering in uw onderneming. U koopt zekerheid en stabiliteit voor de huisvesting van uw servers en dus ook gemoedsrust.

Want wat is er nu erger dan dat er iets met de servers van uw bedrijf gebeuren? Uw hele bedrijf kan dan letterlijk en figuurlijk op de kop staan. Als er iets met uw servers gebeurt dan heeft u geen data meer en kan uw personeel niet meer aan het werk om uw klanten van dienst te zijn. U zult beter kunnen slapen als de serverkasten die u koopt van een excellente kwaliteit zijn, zodat u nooit met zulke nachtmerries geconfronteerd wordt!

De serverkast zorgt ervoor dat de server een eigen plek heeft. Een plek waar deze veilig en onder de juiste omstandigheden kan worden geplaatst.

Vaak kiest men ervoor om de server kast nog in een aparte server ruimte onder te brengen. Dit is een optie, maar geen must. Als het echter mogelijk is om dit te doen dan adviseren wij dat altijd. U kunt de temperatuur veel beter regelen, de ruimte afsluiten en ook zorgen voor een optimale bescherming van de servers voor uw bedrijf of organisatie.

Wat is belangrijk als u een serverkast gaat bestellen?

Het belangrijkste is natuurlijk dat de serverkast aan uw eisen en wensen voldoet. En het is dan ook van groot belang om erop te letten dat de serverkast niet alleen op dit moment hieraan voldoet, maar ook in de toekomst.

Een goede serverkast kan vele jaren mee gaan waardoor het advies is een serverkast op de groei te kopen dan dat u na een paar jaar weer een nieuwe serverkast moet aanschaffen. U moet dan namelijk uw servers verhuizen wat geen leuke klus is en uiteraard ook geld kost. Ook zal uw bedrijf een tijd geen gebruik kunnen maken van de servers. Het is dus belangrijk om bij het bestellen van een serverkast hier al rekening mee te houden.

Waar kunt u eenvoudig een serverkast kopen?

Misschien dat uw oude patchkast aan vervanging toe is of misschien heeft u net een server gekocht? Heeft u pas besloten om een server te nemen om uw bedrijf of organisatie verder te laten groeien. Er zijn volop mogelijkheden om ergens een server kast te kopen.

Heeft u iemand die u helpt om het juiste server rack te kiezen. Wellicht bent u zelf op zoek gegaan naar een serverkast en bent u zo bij deze website gekomen. Het internet maakt het vaak een stuk gemakkelijker om snel een goed overzicht te krijgen van de verschillende mogelijkheden die er zijn.

19 inch serverkast
Bij Patchkast.com kunt u heel gemakkelijk en eenvoudig uw eigen serverkast kopen. 19 inch is een gangbare maat voor veel verschillende soorten hardware en daarom ziet u bij iedere leverancier veel 19 inch server kasten te koop staan. En dat is bij ons dus niet anders. Bij Patchkast.com vindt u een ruim assortiment aan 19 inch server kasten, van een mini patchkast tot een grote 47U server kast, en zowel een staande kasten als een wandkast.

Online bestellen
Gemak dient de mens zegt men wel eens. En zo geldt dat ook als u een serverkast wilt gaan kopen. U kunt een serverkast online bestellen bij ons. De hele wereld verandert en wij veranderen met de wereld mee. Wij willen u de gemakken van het online bestellen ook aanbieden als u een serverkast wilt aanschaffen.

Wij zijn u graag van dienst om u te helpen de juiste kast te selecteren, welke u vervolgens snel en eenvoudig kan aanschaffen in onze webshop. Hierna zorgen wij voor een vlotte levering van uw bestelling, in de regel is dit vaak al de volgende werkdag!

Wist u trouwens dat wij al onze kasten volledig afgemonteerd leveren? Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Zo kunt u direct uw servers plaatsen en hoeft u geen kostbare tijd te verliezen.

Top 3 meest verkochte serverkasten
18U wandkast met glazen deur18U serverkast met glazen deur 42U serverkast met glazen deur 

Een goed advies is vaak van grote waarde!

Wij weten ook dat een goed advies u vaak veel geld kan besparen en onder aan de streep ook veel geld kan opleveren. Dat geldt niet alleen als u een serverkast koopt, maar ook bij vele andere diensten en producten. Wij weten dat een goed advies vaak van groot belang is om tot de juiste aankoop te komen.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het aantal units (U) u moet kiezen, de juiste breedte/diepte van de kast, welke serverkast accessoires van belang zijn, of vragen over het type deur. Onze specialisten adviseren u daarom graag om de juiste keuze te maken en de juiste serverkast te kopen.

Koop direct een goede serverkast van hoge kwaliteit!