Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode glasvezelbekabeling

Single-mode glasvezelkabel kopen?

Optical Single-mode (OS) bekabeling is de beste optie voor als er langere afstanden overbrugd moeten worden, bijvoorbeeld voor een glasvezelverbinding tussen twee vestigingen in dezelfde plaats of wijk. Single-mode is hiervoor beter geschikt dan multimode, doordat er gebruik wordt gemaakt van laserlicht in plaats van LED licht en de kern van een single-mode glasvezel nóg dunner is dan bij multimode. Ter vergelijking: de totale vezelgrote plus mantel is bij beide glasvezels is 125 micron (0,125 mm). Dit komt overeen met een mensenhaar. Echter de kern waardoor het licht verzonden wordt is bij single-mode slechts 9 micron in tegenstelling tot 50 micron bij multimode. Daarom staat er bij single-mode glasvezel ook vaak de aanduiding 9/125µ vermeldt.

De kern van een Single-mode glasvezel is zó dun, dat het licht alleen maar rechtuit door het midden van de kern verstuurd kan worden. En doordat laserlicht in staat is in één golflengte lichtsignalen over te brengen, kunnen er veel hogere snelheden behaald worden over veel langere afstanden. De lichtbron heeft nou eenmaal geen kans om te weerkaatsen tegen de wanden van de glasvezel kern.