Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

19 inch stekkerdozen

 1. /
  19 inch stekkerdoos, 8-voudig C13, 2m kabel, aluminium, zwart
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-C13

  Deze 8-voudige C13 stekkerdoos is voorzien van 19 inch montage profielen en daardoor eenvoudig horizontaal te plaatsen in een patchkast. De perfecte manier om uw patchkast van stroomaansluiting te voorzien.

  Meer informatie
  € 54,00 € 65,34
 2. 19 inch 8 voudige stekkerdoos met schakelaar - Penaarde
  19 inch 8 voudige stekkerdoos met schakelaar - Penaarde
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-PE
  19 inch stekkerdoos, 8-voudig, met penaarde, 2m kabel, aluminium, zwart Meer informatie
  € 55,00 € 66,55
 3. 19 inch 9 voudige stekkerdoos - Penaarde
  19 inch 9 voudige stekkerdoos - Penaarde
  Art.nr. (SKU): DS-9PDU-PE

  19 inch stekkerdoos, 9-voudig, met penaarde, 2m kabel, aluminium, zwart

  Meer informatie
  € 60,50 € 73,21
 4. 19 inch stekkerdoos, 8-voudig, met schakelaar, 2m kabel, aluminium, zwart
  19 inch stekkerdoos, 8-voudig, met schakelaar, 2m kabel, aluminium, zwart
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-S
  Beoordeling:
  93% of 100

  Wanneer u een stroomaansluiting nodigt bent in uw patchkast dan is deze 8-voudige stekkerdoos uitermate geschikt. Deze stekkerdoos is voorzien van een 19 inch montageprofiel, schakelaar en heeft een kabellengte van 2 meter.

  Meer informatie
  € 42,00 € 50,82
 5. 8 voudige Stekkerdoos, met master overload
  8 voudige Stekkerdoos, met master overload
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-MO

  Deze 19 inch stekkerdoos is voorzien van Master Overload. Dit houdt in dat wanneer er een stroom wordt gevraagd hoger dan 16 ampère van de apparatuur welke is aangesloten op het PDU, deze afschakelt middels de ingebouwde zekering.

  Meer informatie
  € 50,00 € 60,50
 6. 19 inch 8 voudige stekkerdoos - Surge Protection Device
  19 inch 8 voudige stekkerdoos - Surge Protection Device
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-SPD

  Deze 8-voudige stekkerdoos is voorzien van Surge Protection ook wel overspanningsbeveiliging genoemd. Dit betekent dat apparatuur beschermt wordt tegen spanningspieken welke soms op het lichtnet voorkomen. Deze worden middels een potentiaalvereffening afgeleid.

  Meer informatie
  € 50,00 € 60,50
 7. 19 inch 8 voudige stekkerdoos met C14 stekker
  19 inch 8 voudige stekkerdoos met C14 stekker
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-C14

  19 inch stekkerdoos is een stekkerdoos welke in een 19 inch profiel van een patchkast past. De perfecte oplossing wanneer u uw patchkast wilt voorzien van een stroomaansluiting. Deze 19 inch 8-voudige stekkerdoos is voorzien van een C14 stekker.

  Meer informatie
  € 44,00 € 53,24
 8. 19 inch 9 voudige stekkerdoos
  19 inch 9 voudige stekkerdoos
  Art.nr. (SKU): DS-9PDU

  Om elektronische apparatuur in uw patchkast eenvoudig van stroom te voorzien plaatst u deze 9-voudige stekkerdoos. Deze stekkerdoos is voorzien van en 19 inch montageprofiel en daarom eenvoudig horizontaal te monteren.

  Meer informatie
  € 47,50 € 57,48
per pagina

19 inch stekkerdozen kopen?

Wanneer er veel apparatuur in patchkasten voorzien dient te worden van een stroomaansluiting is het gemakkelijk om 19 inch stekkerdozen in patchkasten te kunnen plaatsen. 19 inch stekkerdozen zijn stekkerdozen welke in 19 inch profielen van patchkasten passen. De stekkerdozen zijn tot en met 8-voudig horizontaal plaatsbaar, hierboven zijn 19 inch stekkerdozen enkel verticaal plaatsbaar.

Stekkerdoos met Surge Protection Device of Master Overload

Stroom is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van elektronische apparatuur in een patchkast. Je hebt ergens in de buurt van je patchkast een stopcontact en van daaruit moeten alle apparaten met stroom worden voorzien. Omdat je meestal meer dan een apparaat aansluit, wil je meerdere stroomaansluitingen op één punt creëren. Hiervoor gebruik je een stekkerdoos.

19 inch stekkerdozen

Er zijn speciale 19 inch stekkerdozen verkrijgbaar die reeds zijn voorzien van een montageprofiel. Hierdoor kun je de stekkerdoos op elke gewenste hoogte in je 19 inch patchkast bevestigen. Dit zorgt voor overzicht in je bekabeling.

 

Tip: Bevestig de 19 inch stekkerdoos aan de achterste twee stijlen in je patchkast en plaats op dezelfde hoogte in de voorste twee stijlen een klein apparaat dat niet de hele kastdiepte nodig heeft. Hierdoor neemt de stekkerdoos geen extra ruimte (hoogte unit) is beslag.

Extra beveiliging

Als je netwerkapparatuur aansluit op een stekkerdoos is het verstandig een stekkerdoos met extra beveiliging te kiezen zodat de netwerkapparatuur minder gevaar loopt op schade die door plotselinge spanningspieken kan worden veroorzaakt. Extra beveiligde stekkerdozen zijn verkrijgbaar met Master Overload en Surge Protection Device.

Master Overload

Een toegevoegde functie van een stekkersoos is een Master Overload (MO). Master Overload houdt in dat wanneer er stroom hoger dan 16 ampère wordt gevraagd van de aangesloten apparatuur, deze automatisch afschakelt middels de ingebouwde zekering.

Surge Protection Device

Een stekkerdoos met Surge Protection Device (SPD) heeft een geïntegreerde overspanningsbeveiliging en beschermt apparatuur tegen onverwachte spanningspieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blikseminslag. De SPD schakelaar zorgt er dan voor dat het stekkerblok automatisch wordt uitgeschakeld.