Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Wielenset / stelpoten

 1. Set wieltjes voor alle patchkasten (2x zwenkbaar en 2x met rem)

  Set wieltjes voor alle patchkasten (2x zwenkbaar en 2x met rem)

  Art.nr. (SKU): DS-Wielrem

  Deze set bestaat uit 4 wielen waarvan twee zwenkwielen en twee wielen met rem.

  Meer informatie
  € 19,95 € 24,14
 2. Set stelpoten voor alle serverkasten

  Set stelpoten voor alle serverkasten

  Art.nr. (SKU): DS-Stelpoot

  Onze patchkasten zijn standaard voorzien van zwenkwielen en stelpoten. Wanneer de stelpoten beschadigd of defect zijn kunt u deze set van vier stelpoten geschikt voor alle patchkasten hier bestellen.

  Meer informatie
  € 9,95 € 12,04
per pagina

Wielenset voor patchkasten kopen?

Standaard worden patchkasten geleverd met zwenkwielen of steunpoten. Van de bijgeleverde wielen beschikken 2 wielen tevens over een remfunctie.Mocht het nodig zijn, om de bestaande wielen of stelpoten te vervangen, bieden wij een apart set met stelpoten en een apart set met wielen aan. Het apart leverbare wielenset bestaat eveneens uit 2 zwenk wielen en 2 geremde wielen.