Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Wielenset / stelpoten

 1. Set wieltjes voor alle patchkasten
  Set wieltjes voor alle patchkasten
  Art.nr. (SKU): DS-Wielrem
  Beoordeling:
  80.0000% of 100

  Deze set bestaat uit 4 wielen waarvan twee zwenkwielen en twee wielen met rem.

  Meer informatie
  € 22,50 € 27,23
 2. Set stelpoten voor alle serverkasten
  Set stelpoten voor alle serverkasten
  Art.nr. (SKU): DS-Stelpoot

  Onze patchkasten zijn standaard voorzien van zwenkwielen en stelpoten. Wanneer de stelpoten beschadigd of defect zijn kunt u deze set van vier stelpoten geschikt voor alle patchkasten hier bestellen.

  Meer informatie
  € 11,00 € 13,31

Wielenset voor patchkasten kopen?

Standaard worden patchkasten geleverd met zwenkwielen of steunpoten. Van de bijgeleverde wielen beschikken 2 wielen tevens over een remfunctie.Mocht het nodig zijn, om de bestaande wielen of stelpoten te vervangen, bieden wij een apart set met stelpoten en een apart set met wielen aan. Het apart leverbare wielenset bestaat eveneens uit 2 zwenk wielen en 2 geremde wielen.