Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

37U Server Relay Rack

 1. 37U patch relay rack

  37U patch relay rack

  Art.nr. (SKU): DS-RR6837

  Afmetingen: (BxDxH) 600x800x1800mm

  37U patch relay rack ongemonteerd, eenvoudig in elkaar te zetten. Verminder kans op warmteproblemen met het zogenaamde "open" relay rack.

  Meer informatie
  € 340,00 € 411,40
per pagina

37U Relay Rack kopen?

In plaats van een 37U patchkast te kopen kun u ook overwegen om voor een 37U relay rack te kiezen. Wanneer in de planning staat een aantal warmte winnende apparatuur, zoals servers, te gaan monteren is een relay rack namelijk de perfecte oplossing. Een relay rack voorkomt warmte problemen omdat de warmte direct wordt meegevoerd met de luchtstroom.

Een 37U relay rack heeft een hoogte van 1800mm en is eenvoudig te bestellen in onze webshop. Wij streven er naar om alles uit eigen voorraad te leveren. Indien de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst wordt, verzenden wij deze dezelfde dag nog.