Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

32U Server Relay Rack

 1. 32U patch relay rack

  32U patch relay rack

  Art.nr. (SKU): DS-RR6832

  Afmetingen: (BxDxH) 600x800x1600mm

  32U patch relay rack ongemonteerd, eenvoudig in elkaar te zetten. Verminder kans op warmteproblemen met het zogenaamde "open" relay rack.

  Meer informatie
  € 320,00 € 387,20
per pagina

32U Relay Rack bestellen?

In plaats van een 32U patchkast kunt u er ook voor kiezen om een 32U relay rack aan te schaffen. Belangrijkste reden hiervoor zal zijn omdat er servers in gemonteerd gaan worden. Servers produceren veel warmte en door gebruik te maken van een server relay rack kan de warmte direct meegevoerd worden met de luchtstroom.

Een 32U relay rack is feitelijk het geraamte van een 32U patchkast. Er zijn dus geen wanden en deuren aanwezig. Een relay rack is makkelijk verrijdbaar en de apparatuur is direct toegankelijk. Dit maakt ze ook ideaal voor het snellere installatiewerk en daarom uitermate geschikt voor audio- en visuele apparatuur.