Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Patchkast verlichting

 1. 19 inch Design LED Verlichting - White

  19 inch Design LED Verlichting - White

  Art.nr. (SKU): DS-LT-D1

  Goed licht is erg belangrijk wanneer u met een patchkast aan het werk gaat. Deze design LED verlichting voorzien van een 19 inch montageprofiel kunt u eenvoudig monteren waardoor een patchkast altijd voorzien is van verlichting.

  Meer informatie
  € 44,50 € 53,85
 2. 19 inch Design LED Verlichting - Multicolor

  19 inch Design LED Verlichting - Multicolor

  Art.nr. (SKU): DS-LT-D2
  Beoordeling:
  90% of 100

  Fouten worden voorkomen wanneer er goede verlichting in een patchkast wordt gemonteerd. Deze Design LED verlichting Multicolor is eenvoudig te monteren in een 19 inch patchkast en bevat vier verschillende kleuren.

  Meer informatie
  € 48,50 € 58,69
 3. 19 inch Gooseneck LED Verlichting - White

  19 inch Gooseneck LED Verlichting - White

  Art.nr. (SKU): DS-LT-G1

  Verlichting is in een patchkast geen overbodige luxe. Hoewel deze 19 inch Gooseneck LED Verlichting in de kleur wit niet standaard bij een patchkast geleverd wordt is het toch handig deze erbij te bestellen om op elke moment van de dag genoeg verlichting in uw patchkast te hebben.

  Meer informatie
  € 47,50 € 57,48
 4. 19 inch Gooseneck LED Verlichting - Multicolor

  19 inch Gooseneck LED Verlichting - Multicolor

  Art.nr. (SKU): DS-LT-G2

  Verlichting is in een patchkast geen overbodige luxe. Hoewel deze 19 inch Gooseneck LED Verlichting Multicolor niet standaard bij een patchkast geleverd wordt is het toch handig deze erbij te bestellen om op elke moment van de dag genoeg verlichting in uw patchkast te hebben.

  Meer informatie
  € 50,50 € 61,11
 5. 19 inch Gooseneck LED Verlichting + Dimmer - White/Blue

  19 inch Gooseneck LED Verlichting + Dimmer - White/Blue

  Art.nr. (SKU): DS-LT-G3
  Beoordeling:
  100% of 100

  Verlichting is in een patchkast geen overbodige luxe. Hoewel deze 19 inch Gooseneck LED Verlichting in de kleur White/Blue met dimmer niet standaard bij een patchkast geleverd wordt is het toch handig deze erbij te bestellen om op elke moment van de dag genoeg verlichting in uw patchkast te hebben.

  Meer informatie
  € 57,50 € 69,58
per pagina

Patchkast verlichting kopen?

Wanneer er met een patchkast gewerkt gaat worden, is goed zicht cruciaal. Door gebruik te maken van patchkast verlichting wordt de patchkast direct voorzien van voldoende verlichting. Voldoende verlichting zorgt ervoor dat men prettig kan werken en goed zicht heeft op waar hij of zij mee bezig is. Daarnaast wordt door voldoende verlichting fouten voorkomen.