Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6 bekabeling

CAT6 kabels kopen?

Waar zijn CAT6 kabels voor te gebruiken?

Wanneer men zoekt naar UTP kabels ziet al vrij snel de term CAT6 naar boven komen. CAT6 patchkabels zijn internetkabels van de 6e generatie. Deze kabels zijn de standaard netwerkkabels en kunnen doorvoersnelheden van 250 megahertz bij overdrachtssnelheden van 1000mb/s bereiken.

Gegoten aderparen of op rol?

CAT6 kabels zijn verkrijgbaar op rol en kant en klaar. Kant en klare patchkabels zijn voorzien van aderparen welke gegoten zijn in de connectoren. Patchkabels zijn verkrijgbaar in lengtes tot 50 meter en in beschermde en onbeschermde versies.

Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren en verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk: soepel en stug. Soepele kabels gebruikt men om connectoren op te bevestigen en stugge kabels zijn te gebruiken in LSA toepassingen.

Beschermd of onbeschermd?

Wanneer het gaat over netwerkbekabeling zijn er beschermde- en onbeschermde kabels verkrijgbaar. Onbeschermde kabels (UTP) zijn te gebruiken wanneer de kabel niet langs stroom- en/of COAX kabels komt te liggen.

Beschermde kabels zijn binnenin afgeschermd doormiddel van een folie en daardoor kunnen de verstorende effecten van stroom-en/of COAX kabels geen negatieve invloed uitoefenen op het netwerksignaal.