Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

42U Server Relay Rack

 1. 42U patch relay rack

  42U patch relay rack

  Art.nr. (SKU): DS-RR6842

  Afmetingen: (BxDxH) 600x800x2000mm

  42U patch relay rack ongemonteerd, eenvoudig in elkaar te zetten. Verminder kans op warmteproblemen met het zogenaamde "open" relay rack.

  Meer informatie
  € 360,00 € 435,60
per pagina

42U Relay Rack kopen?

Indien er diverse servers gemonteerd dienen te worden, is het wellicht verstandiger een 42U relay rack te gebruiken in plaats van een 42U patchkast. Een relay rack is een patchkast zonder de zijpanelen en deuren, oftewel een open frame. Het voordeel is dat warmte eenvoudig en snel wordt afgevoerd.

Een 42U relay rack met een hoogte van 2000mm is eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Vanuit onze eigen magazijn streven wij er naar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer u de bestelling voor 16:00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.