Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Afsluitbare Lades

 1. 2U 19 inch afsluitbare lade

  2U 19 inch afsluitbare lade

  Art.nr. (SKU): DS-DR02

  Plaats documenten, installatie cd’s, kleine apparatuur in een afsluitbare lade zodat deze niet voor iedereen toegankelijk is. De ze 2U afsluitbare lade is voorzien van een 19 inch montage profiel en daarom eenvoudig te monteren in een 19 inch patchkast.

  Meer informatie
  € 50,00 € 60,50
 2. 3U 19 inch afsluitbare lade

  3U 19 inch afsluitbare lade

  Art.nr. (SKU): DS-DR03

  Wanneer niet iedereen toegang mag hebben tot belangrijke documenten die bij de patchkast horen dan kunt u deze bewaren in deze 3U afsluitbare lade voorzien van een 19 inch profiel. Op deze hebben alleen de personen met sleutel toegang tot de afsluitbare lade.

  Meer informatie
  € 60,00 € 72,60
 3. 4U 19 inch afsluitbare lade

  4U 19 inch afsluitbare lade

  Art.nr. (SKU): DS-DR04

  Maak gebruik van deze 4U afsluitbare lade wanneer er belangrijke documenten en andere voorwerpen in de patchkast bewaard dienen te worden die alleen toegankelijk mogen zijn voor bepaalde personen.

  Meer informatie
  € 70,00 € 84,70
per pagina

Afsluitbare lades kopen?

Wanneer men veilig documenten, CD’s, kleine apparatuur etc. wenst te plaatsen in patchkasten, zijn afsluitbare lades een geschikte oplossing. Afsluitbare lades zijn snel en eenvoudig in patchkasten te plaatsen.

De inhoud beveiligen

Wanneer niet iedereen toegang mag hebben tot de inhoud van de lades kan men ze afsluiten doormiddel van sleutels. Op deze manier is de inhoud van de afsluitbare lades alleen toegankelijk voor personen met een sleutel.