Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

 

Over ons

Deze webshop is onderdeel van DSIT B.V. Sinds 2008 is DSIT importeur van patch- en serverkasten en aanverwanten. Met onze producten van kwaliteit zijn wij het eerste aanspreekpunt voor particulieren, netwerkbeheerders, installateurs en groothandelaren in heel Europa. We zitten met ons hoofdkantoor en 5000m2 magazijn in Almelo.  

 

Wij zijn trots dat onze patch- en serverkasten en UTP-bekabeling in bedrijfspanden, groothandels en winkels in heel Europa zijn geïnstalleerd. Wij voeren geen specifiek merk, maar importeren onze eigen lijn kasten, kabels en accessoires rechtstreeks vanuit onze fabriek in China. Wij reizen regelmatig naar China. Daar kunnen we ter plekke de productie en kwaliteit van ons assortiment bewaken en verbeteringen doorvoeren.  

 

Alles voor een veilig en compleet IT-netwerk 

Ons hoofdassortiment bestaat uit server- en patchkasten, UTP-bekabeling en glasvezelkabels. Maar, we willen onze klanten alles aanbieden wat bij een veilig, compleet en kwalitatief IT-netwerk hoort. Daarom bestaat ons assortiment ook uit patchpanelen, kabelmanagement, switches, UTP-gereedschap, UPS's, connectoren en nog meer soorten accessoires. 

 

We hebben alles in huis voor iedere installateur, IT’er of groothandelaar.  


Meer weten over DSIT? Ga naar: dsit.nl

 

Snel de juiste producten op locatie 

Wij hebben het hele e-commerceproces onder één dak. Van inkoop tot sales en logistiek. Hierdoor hebben we grip op het hele proces, sturen wij altijd aan op snelle verzending én staan onze klanten en partners direct in contact met de juiste medewerker. Bestel je vóór 16:00 uur? Dan geven wij de bestelling diezelfde dag nog mee met onze vervoerder

 

100.000+ geregistreerde klanten ☆☆☆☆☆

DSIT is een Europese marktspeler in de e-commerce met grote voorraad én productkennis. Er zijn bijna geen partijen die over deze twee eigenschappen beschikken en dit maakt ons bedrijfssucces.  

 

Onze webshops

Het gehele assortiment verkopen we via webshops. Voor iedere eindklant hebben wij eigen webshops die ingericht zijn naar behoefte en handelsland. Naast onze hoofdwebsite dsit.nl, hebben we de volgende webshops: Serverkast.com, Patchkast.nl, Patchkast.com, Patchkast.be, UTP-kabel.nl, Glasvezel-kabel.com, Netwerkkabel.nl en Serverschrank24.de, Serverkast24.nl, Netzwerkschrank24.de, Serverschrank24.ch, Serverrack24.com en Baiebrassage.fr

 

Spete Webshops B.V  Patchkastwinkel.nl & Serverkastkopen.nl

Met ingang van 01-08-2023 heeft DSIT de webshops www.patchkastwinkel en www.serverkastkopen.nl overgenomen van Spete Webshops B.V

 

Neem contact op

Meer weten over onze webshop, de producten die wij verkopen of over DSIT? Wij vertellen je graag meer.

 

☏ Bel ons op 074-852 64 48 of mail naar [email protected].

Hopelijk tot snel in Almelo.

 

Adresgegevens

DSIT B.V.  
Schuilenburglaan 5a 
7604 BJ Almelo 
(Bezoek enkel op afspraak)

Contactgegevens

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00 
Tel: +31 - (0)74 852 64 48 
E-mail: [email protected] 

Social media

Volg ons op LinkedIn en Instagram