Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel gereedschap

Glasvezel gereedschap kopen?

Op zoek naar glasvezel gereedschap? Dan zit u hier goed. Gereedschap speciaal geschikt voor glasvezel is bij ons te bestellen. Van uitgebreide gereedschapsets, een fusielasmachine tot de benodigde schoonmaakmiddelen. Onmisbaar bij het monteren en demonteren van glasvezel bekabeling.

Gereedschapsets

De gereedschapset bevat alles wat nodig is voor glasvezel. Of het nu gaat om reinigen, testen of strippen. Met een dergelijke set heeft u altijd het juiste glasvezel gereedschap bij de hand.

Fusielasmachine

Een dergelijk lasapparaat is speciaal ontworpen voor het aan elkaar "smelten" van glasvezeluiteinden. Zelfs ultradunne 9 micron vezels zijn nauwkeurig aan elkaar vast te lassen.

Glasvezel stripper

De glasvezel stripper maakt het mogelijk om veilig de kabelmantel van een glasvezelkabel te verwijderen.

Glasvezelschaar

Een glasvezelkabel is opgebouwd uit meerdere beschermlagen. De tweede beschermende laag, onder de kabelmantel is kevlar. De glasvezelschaar is een hulpmiddel voor het snijden van kevlar (aramide).

Glasvezel tester

Hulpmiddel voor het testen van een glasvezel. Hiermee kunnen eenvoudig storingen gevonden worden in de glasvezel. Een te scherpe bocht of breuk zal duidelijk oplichten.

Schoonmaakmiddelen

Reinigingsmiddelen welke geschikt zijn voor het schoonmaken van glasvezel.