Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Glasvezel stripper

 1. Glasvezel stripper 3-voudig

  Glasvezel stripper 3-voudig

  Art.nr. (SKU): GV-11014

  Deze 3-voudige glasvezel stripper beschikt over 3 openingen. De eerste opening van 0,14mm is geschikt om 250µm primaire coating te strippen tot de 125µm glasvezel. De tweede opening is geschikt voor het strippen van de 900µm secundaire coating tot de 250µm primaire coating. De derde opening van 2-3mm is geschikt voor strippen van de buitenmantel van een glasvezelkabel.

  Meer informatie
  € 105,99 € 128,25

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glasvezelstrippers

Om de kabelmantel veilig van de glasvezelkabel te verwijderen is een speciale glasvezel stripper nodig. De diverse glasvezelstrippers zijn geschikt voor het strippen van verschillende micrometer diktes. De strippers zijn zowel enkelvoudig, tweevoudig als drievoudig verkrijgbaar. De mate waarin een glasvezelstripper meervoudig is betekent de verscheidenheid aan mogelijkheden omtrent het strippen van verschillende diktes.