32U Patchkast

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

32U Patchkast online kopen?

Op Patchkast.com bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod 19 inch 32U patchkasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en dieptematen en met glazen of geperforeerde voordeur.

Buitenmaat

Een 32U rack (1600mm hoog) is leverbaar met een breedte van 600mm of 800mm, maar beide varianten zijn standaard voorzien van 19 inch profielen voor het probleemloos monteren van 19 inch netwerk apparatuur. Het verschil komt bij de 800mm brede patchkast ten goede aan de extra werkruimte naast de 19” profielen. Deze vrije ruimte vergemakkelijkt het plaatsen van de apparatuur en tevens is er plek voor een kabeldoorvoer om de kabels netjes weg te werken.

Voor de diepte van de patchkast heeft u keuze uit 600mm, 800mm of 1000mm. Bepaal de diepte aan de hand van de diepste apparatuur die erin komt te hangen en hierbij rekening te houden met ruimte voor de bekabeling aan de achterzijde.

Glazen of geperforeerde deur?

Onze 32U patchkasten zijn verkrijgbaar met een voordeur van glas (achterzijde plaatstalen deur) of een geperforeerde deuren. Komen er meerdere servers en/of andere warmte producerende apparatuur in de patchkast te hangen, kies dan voor een geperforeerde deur vanwege de betere ventilerende eigenschappen. Gaat u gebruik maken van patch-oplossingen waarbij geen extreme warmte vrij komt, dan kunt u het beste kiezen voor een glazen deur. Deze verkleint stofontwikkeling in de kast en heeft een geluid reducerende werking.

Bestel voordelig online

Een 32U patchkast en eventuele toebehoren bestelt u eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij streven ernaar zo veel mogelijk gelijk vanuit eigen voorraad te leveren. Plaatst u de bestelling op een werkdag voor 16.30 uur, dan verzenden wij deze nog dezelfde dag!

Komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.