Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Overige accessoires

 1. Montageset om twee serverkasten aan elkaar te koppelen

  Montageset om twee serverkasten aan elkaar te koppelen

  Art.nr. (SKU): DS-MS01

  Neem u meerdere patchkasten in gebruik en wilt u deze aan elkaar koppelen, maakt u dan gebruik van deze montage set geschikt voor patchkasten om een goede, solide verbinding te verwezenlijken.

  Meer informatie
  € 9,50 € 11,50
 2. Luchtfilter voor serverkast

  Luchtfilter voor serverkast

  Art.nr. (SKU): DS-FM01

  Indien het apparatuur in uw patchkast zoveel mogelijk stofvrij wilt houden kunt u gebruiken maken van luchtfiltermateriaal die een hoog stofvrij vermogen bevat en eenvoudig te bevestigen is met dubbelzijdig tape.

  Meer informatie
  € 20,00 € 24,20
 3. Compressed Air Cleaner (spuitbus lucht)

  Compressed Air Cleaner (spuitbus lucht)

  Art.nr. (SKU): p18

  Vuil en stof op apparatuur in uw patchkast op toetsenborden en/ of computers blaast u eenvoudig weg met deze Compressed Air Cleaner, een luchtspuitbus voorzien van 400ml lucht.

  Meer informatie
  € 6,95 € 8,41
 4. Documenthouder A4 voor serverkast

  Documenthouder A4 voor serverkast

  Art.nr. (SKU): DS-A4

  Belangrijke documenten behorende bij uw patchkast kunt u eenvoudig op één centraal punt in uw patchkast bewaren met behulp van deze grijze documenthouder op A4 formaat.

  Meer informatie
  € 12,50 € 15,13
 5. Montage hulpstuk

  Montage hulpstuk

  Art.nr. (SKU): EF-398-50.1

  Indien u alleen accessoires moet bevestigen en er is niemand in de buurt om u een handje te helpen dan kunt u gebruiken maken van deze handige montage hulpstuk. Op deze manier heeft u net dat extra hulp waardoor het eenvoudig wordt om alles alleen te monteren.

  Meer informatie
  € 60,00 € 72,60
 6. Aarding set

  Aarding set

  Art.nr. (SKU): DS-Earthset

  Met deze aarding set bestaande uit vier kabels inclusief bevestigingsmateriaal kunt u voorkomen dat op elektronisch apparatuur in uw patchkast geen ongewenste elektrische spanning komt te staan.

  Meer informatie
  € 9,95 € 12,04
per pagina

Overige patchkast accessoires kopen?

Het beheren van een netwerksamenstelling kan erg lastig zijn, dit hoeft echter door gebruik te maken van onze overige patchkast accessoires helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met behulp van de handige perslucht spuitbus zijn lastig te bereiken plaatsen, toetsenborden en printplaten snel en eenvoudig schoon te spuiten. Het monteren van apparatuur en accessoires is met het montage hulpstuk snel en alleen te doen. Belangrijke documenten en gebruikershandleidingen zijn met de documenthouder netjes en overzichtelijk weg te werken in óf buiten de patchkast.