Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Overige accessoires

 1. Montageset om twee serverkasten aan elkaar te koppelen
  Montageset om twee serverkasten aan elkaar te koppelen
  Art.nr. (SKU): DS-MS01

  Neem u meerdere patchkasten in gebruik en wilt u deze aan elkaar koppelen, maakt u dan gebruik van deze montage set geschikt voor patchkasten om een goede, solide verbinding te verwezenlijken.

  Meer informatie
  € 10,50 € 12,71
 2. Luchtfilter voor serverkast wit
  Luchtfilter voor serverkast wit
  Art.nr. (SKU): DS-FM01

  Indien het apparatuur in uw patchkast zoveel mogelijk stofvrij wilt houden kunt u gebruiken maken van luchtfiltermateriaal die een hoog stofvrij vermogen bevat en eenvoudig te bevestigen is met dubbelzijdig tape.

  Meer informatie
  € 23,00 € 27,83
 3. Luchtfilter voor serverkast zwart
  Luchtfilter voor serverkast zwart
  Art.nr. (SKU): DS-FM02

  Indien het apparatuur in uw patchkast zoveel mogelijk stofvrij wilt houden kunt u gebruiken maken van luchtfiltermateriaal die een hoog stofvrij vermogen bevat en eenvoudig te bevestigen is met dubbelzijdig tape.

  Meer informatie
  € 28,00 € 33,88
 4. Compressed Air Cleaner (spuitbus lucht)
  Compressed Air Cleaner (spuitbus lucht)
  Art.nr. (SKU): p18

  Vuil en stof op apparatuur in uw patchkast op toetsenborden en/ of computers blaast u eenvoudig weg met deze Compressed Air Cleaner, een luchtspuitbus voorzien van 400ml lucht.

  Meer informatie
  € 7,74 € 9,37
 5. Documenthouder A4 voor serverkast
  Documenthouder A4 voor serverkast
  Art.nr. (SKU): DS-A4

  Belangrijke documenten behorende bij uw patchkast kunt u eenvoudig op één centraal punt in uw patchkast bewaren met behulp van deze grijze documenthouder op A4 formaat.

  Meer informatie
  € 13,91 € 16,83
 6. Montage hulpstuk
  Montage hulpstuk
  Art.nr. (SKU): EF-398-50.1

  Indien u alleen accessoires moet bevestigen en er is niemand in de buurt om u een handje te helpen dan kunt u gebruiken maken van deze handige montage hulpstuk. Op deze manier heeft u net dat extra hulp waardoor het eenvoudig wordt om alles alleen te monteren.

  Meer informatie
  € 60,00 € 72,60
 7. Aarding set
  Aarding set
  Art.nr. (SKU): DS-Earthset

  Met deze aarding set bestaande uit vier kabels inclusief bevestigingsmateriaal kunt u voorkomen dat op elektronisch apparatuur in uw patchkast geen ongewenste elektrische spanning komt te staan.

  Meer informatie
  € 11,00 € 13,31
 8. PWR-111 Aarde strip
  PWR-111 Aarde strip
  Art.nr. (SKU): DS-Earth
  19 Inch Aarde strip Meer informatie
  € 30,00 € 36,30
per pagina

Overige patchkast accessoires kopen?

Het beheren van een netwerksamenstelling kan erg lastig zijn, dit hoeft echter door gebruik te maken van onze overige patchkast accessoires helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met behulp van de handige perslucht spuitbus zijn lastig te bereiken plaatsen, toetsenborden en printplaten snel en eenvoudig schoon te spuiten. Het monteren van apparatuur en accessoires is met het montage hulpstuk snel en alleen te doen. Belangrijke documenten en gebruikershandleidingen zijn met de documenthouder netjes en overzichtelijk weg te werken in óf buiten de patchkast.