Test gereedschap

 1. Glasvezel test laserpen 2.50mm ferulle 3Km

  Glasvezel test laserpen 2.50mm ferulle 3Km

  Art.nr. (SKU): GV-11041

  Deze glasvezel test laserpen (2.5mm ferulle) met een bereik van ca. 3km heeft een compact ontwerp en is een uitstekend hulpmiddel bij de dagelijkse omgang van glasvezel toepassingen. De test laserpen is geschikt voor het testen op zowel single- als multimode glasvezel, (defecte) glasvezel onderdelen en voor het identificeren en patchen van vezels.

  Meer informatie
  € 152,99 € 185,12
 2. Glasvezel test laserpen 2.50mm ferulle 5Km

  Glasvezel test laserpen 2.50mm ferulle 5Km

  Art.nr. (SKU): GV-11042

  Deze glasvezel test laserpen (2.5mm ferulle) met een bereik van ca. 5km heeft een compact ontwerp en is een uitstekend hulpmiddel bij de dagelijkse omgang van glasvezel toepassingen. De test laserpen is geschikt voor het testen op zowel single- als multimode glasvezel, (defecte) glasvezel onderdelen en voor het identificeren en patchen van vezels.

  Meer informatie
  € 256,99 € 310,96

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glasvezeltesters

Een glasvezeltester is een handig hulpmiddel om snel een glasvezel te testen. Storingen worden snel gevonden en een eventuele oorzaak zal duidelijk oplichten, bijvoorbeeld bij een breuk of een te scherpe bocht. De assortiment glasvezeltesters is opgedeeld in test laserpennen en adapters. De test laserpennen zijn in een tweetal testers te verkrijgen met een bereik van respectievelijk 3 en 5 kilometer. Het is mogelijk om een 2.50mm ferulle te testen met de betreffende pennen. Om een 1.25mm ferulle te testen is er een test adapter verkrijgbaar die gekoppeld kan worden aan de test laserpen.