Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Fusielasmachine

 1. Infralan glasvezel fusielasmachine krimpkous versie

  Infralan glasvezel fusielasmachine krimpkous versie

  Art.nr. (SKU): GV-11052

  De innovatieve Infralan fusielasmachine is speciaal ontworpen voor Fiber to the x (FTTX) en conventionele las toepassingen. De glasvezel lasmachine staat garant voor een uiterst nauwkeurige doch ultra-snelle en moeiteloze las in slechts 7 seconden. Elk las proces wordt mogelijk gemaakt door de vezelhouders van 250μ in zwart en 900μ in blauw. Met dank aan de intuïtieve menu navigatie via het 2,8 inch TFT-kleurenscherm en de camera met 140x vergroting is deze fusielasmachine zeer gebruiksvriendelijk, wat samen met het slanke ontwerp zorgt voor een snelle wendbaarheid en uitstekende betrouwbaarheid.

  Meer informatie
  € 2.314,99 € 2.801,14
 2. Infralan glasvezel precisie hakmes

  Infralan glasvezel precisie hakmes

  Art.nr. (SKU): GV-11053

  Met het glasvezel precisie hakmes (vezelbreker) is het mogelijk om de glasvezel onder een rechte hoek af te kappen zodat er een correct recht eindvlak ontstaat. Deze eenvoudig te bedienen vezelbreker is een onmisbaar stuk gereedschap bij fusielassen.

  Meer informatie
  € 599,99 € 725,99
per pagina

Fusielasmachine

Om twee vezels aan elkaar te "smelten" is een fusielasmachine benodigd. Het apparaat werkt zo precies, dat zelfs twee ultradunne 9 micron vezels nauwkeurig aan elkaar zijn te lassen. De fusielasmachines zijn onder te verdelen in de ANT versie en de krimpkous versie. De machines verzorgen de uiterst nauwkeurige las in slechts 7 seconden. In deze productcategorie is er daarnaast een glasvezel precisie hakmes verkrijgbaar.