Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Fusielasmachine

 1. Infralan glasvezel precisie hakmes
  Infralan glasvezel precisie hakmes
  Art.nr. (SKU): GV-11053

  Met het glasvezel precisie hakmes (vezelbreker) is het mogelijk om de glasvezel onder een rechte hoek af te kappen zodat er een correct recht eindvlak ontstaat. Deze eenvoudig te bedienen vezelbreker is een onmisbaar stuk gereedschap bij fusielassen.

  Meer informatie
  € 699,84 € 846,81

Fusielasmachine

Om twee vezels aan elkaar te "smelten" is een fusielasmachine benodigd. Het apparaat werkt zo precies, dat zelfs twee ultradunne 9 micron vezels nauwkeurig aan elkaar zijn te lassen. De fusielasmachines zijn onder te verdelen in de ANT versie en de krimpkous versie. De machines verzorgen de uiterst nauwkeurige las in slechts 7 seconden. In deze productcategorie is er daarnaast een glasvezel precisie hakmes verkrijgbaar.