Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Gereedschapsets

 1. Mini Schroevendraaier Set
  Mini Schroevendraaier Set
  Art.nr. (SKU): WE-77-050

  Deze 6-delige precisie schroevendraaier set is voorzien van zes schroevendraaiers in een handig opbergdoosje. De precisie schroevendraaiers zijn geschikt voor het fijnere werk.

  Meer informatie
  € 4,95 € 5,99
 2. Schroevendraaier Set
  Schroevendraaier Set
  Art.nr. (SKU): WE-77-113

  Deze 8-delige schroevendraaier set is voorzien van acht veelgebruikte schroevendraaiers in een handig opbergkoffertje. De duurzame schroevendraaiers zijn vervaardigd van gehard staal met een beschermde isolatie en een stevige grip.

  Meer informatie
  € 24,95 € 30,19
 3. 5-delige UTP tangenset
  5-delige UTP tangenset
  Art.nr. (SKU): WE-77-115

  Deze 5-delige tangenset is voorzien van vijf duurzame tangen in een handig opbergetuitje. De tangen zijn vervaardig van gehard staal voor een langere levensduur en voorzien van een geïsoleerde grip met anti-slip.

  Meer informatie
  € 24,95 € 30,19
per pagina

Gereedschapset kopen?

Bij het aanleggen van netwerken kan het zijn dat er specifieke schroevendraaiers en / of tangen benodigd zijn. Met een gereedschapset bestelt u het juiste gereedschap tegen een gereduceerde prijs.