Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Gereedschapsets

 1. Mini Schroevendraaier Set

  Mini Schroevendraaier Set

  Art.nr. (SKU): WE-77-050

  Deze 6-delige precisie schroevendraaier set is voorzien van zes schroevendraaiers in een handig opbergdoosje. De precisie schroevendraaiers zijn geschikt voor het fijnere werk.

  Meer informatie
  € 4,95 € 5,99
 2. Schroevendraaier Set

  Schroevendraaier Set

  Art.nr. (SKU): WE-77-113

  Deze 8-delige schroevendraaier set is voorzien van acht veelgebruikte schroevendraaiers in een handig opbergkoffertje. De duurzame schroevendraaiers zijn vervaardigd van gehard staal met een beschermde isolatie en een stevige grip.

  Meer informatie
  € 24,95 € 30,19
 3. Tangen Set

  Tangen Set

  Art.nr. (SKU): WE-77-115

  Deze 5-delige tangenset is voorzien van vijf duurzame tangen in een handig opbergetuitje. De tangen zijn vervaardig van gehard staal voor een langere levensduur en voorzien van een geïsoleerde grip met anti-slip.

  Meer informatie
  € 24,95 € 30,19
per pagina

Gereedschapset kopen?

Bij het aanleggen van netwerken kan het zijn dat er specifieke schroevendraaiers en / of tangen benodigd zijn. Met een gereedschapset bestelt u het juiste gereedschap tegen een gereduceerde prijs.