Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Trekveren

 1. Trekveer Wymefa Ø 5,2 mm met binnenkabel 10 meter

  Trekveer Wymefa Ø 5,2 mm met binnenkabel 10 meter

  Art.nr. (SKU): SV-TV-10
  Beoordeling:
  100% of 100

  Deze stalen trekveer van 10 meter lang maakt het trekken van een installatiekabel door een loze leiding een stuk makkelijker. De veer is aan beide zijden voorzien van een trekoog.

  Meer informatie
  € 21,49 € 26,00
 2. Trekveer Wymefa Ø 5,2 mm met binnenkabel 20 meter

  Trekveer Wymefa Ø 5,2 mm met binnenkabel 20 meter

  Art.nr. (SKU): SV-TV-20

  Deze stalen trekveer van 20 meter lang maakt het trekken van een installatiekabel door een loze leiding een stuk makkelijker. De veer is aan beide zijden voorzien van een trekoog.

  Meer informatie
  € 33,99 € 41,13
 3. Trekveer Wymefa Ø 5,2 mm met binnenkabel 30 meter

  Trekveer Wymefa Ø 5,2 mm met binnenkabel 30 meter

  Art.nr. (SKU): SV-TV-30

  Deze stalen trekveer van 30 meter lang maakt het trekken van een installatiekabel door een loze leiding een stuk makkelijker. De veer is aan beide zijden voorzien van een trekoog.

  Meer informatie
  € 48,49 € 58,67

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Trekveer kopen?

Een trekveer is hét ideale hulpmiddel tijdens het trekken van een kabel op rol door een loze leiding. De trekveer voorkomt dat de kabel tijdens het trekken halverwege vast komt te zitten of beschadigd raakt. Trekveren zijn voorzien van een stompe en afgeronde kop wat de doorgang in bochten en langs randen vergemakkelijkt. De kabel kan veilig aan het metalen oog van de trekveer worden bevestigd.