Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Netwerk Tool Set

 1. Netwerk Tool Set
  Netwerk Tool Set
  Art.nr. (SKU): DC-TOOLSET

  Vier veelgebruikte netwerktools in een handig etuitje voor een extra scherpe prijs. Deze complete set bevat vier handige netwerk gereedschappen waarmee je alles bij de hand hebt.

  Meer informatie
  € 41,13 € 49,77
 2. Danicom-PRO toolset
  Danicom-PRO toolset
  Art.nr. (SKU): DC-TOOLSET-PRO

  Uitgebreide netwerktoolset in een handig etuitje voor een extra scherpe prijs. Deze complete set bevat alle benodigde gereedschappen voor het beheren van UTP netwerken.

  Meer informatie
  € 44,46 € 53,80
per pagina

Netwerk toolset kopen?

Een netwerk toolset is voorzien van verschillende UTP gereedschappen die nodig zijn voor werkzaamheden rondom UTP bekabeling. Bespaar op kosten door te kiezen van een complete toolset in plaats van alles los van elkaar te kopen.