Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Test Gereedschap

 1. Netwerk Kabeltesters
  Netwerk Kabeltesters
  Art.nr. (SKU): kabeltest1
  Beoordeling:
  80% of 100

  Met deze kabeltester meet u snel en gemakkelijk of de netwerkbekabeling in orde is, of dat u een connector op de juiste manier aan de kabel heeft gemonteerd. De tester is geschikt voor het doormeten van zowel afgeschermde als niet afgeschermde kabels met RJ11, RJ12 of RJ45 connector. Ledjes geven duidelijk aan of de afzonderlijke aderparen correct functioneren.

  Meer informatie
  € 12,24 € 14,81
 2. Netwerk kabel tester UTP, FTP, S/FTP en coaxiale netwerk kabels.
  Netwerk kabel tester UTP, FTP, S/FTP en coaxiale netwerk kabels.
  Art.nr. (SKU): DC-CABLETEST
  Beoordeling:
  90% of 100

  Met deze kabeltester meet u heel eenvoudig of de bekabeling in orde is, of dat u een connector op de juiste manier aan de kabel heeft gemonteerd. De tester is geschikt voor het doormeten van zowel afgeschermde als niet afgeschermde netwerkkabels en coaxiale kabels. Ledjes geven duidelijk aan of de afzonderlijke aderparen correct functioneren.

  Meer informatie
  € 14,47 € 17,51
 3. Toongenerator met draadloze versterker
  Toongenerator met draadloze versterker
  Art.nr. (SKU): N_CMP-RCT11

  Met deze toongenerator en bijbehorende draadloze versterker is heel snel en betrouwbaar een kabel te testen die door bijvoorbeeld een muur loopt of samen met veel andere kabels geclusterd is. De generator zendt een signaal uit van één of meerdere frequenties om zo een eventuele fout in de kabel op te sporen.

  Meer informatie
  € 33,22 € 40,20
 4. Glasvezeltester
  Glasvezeltester
  Art.nr. (SKU): SE-13013377

  Met behulp van deze glasvezeltester worden snel eventuele breekpunten opgespoort in een glasvezelkabel. De tester is geschikt voor zowel singlemode als multimode glasvezelbekabeling.

  Meer informatie
  € 139,95 € 169,34
per pagina

Test gereedschap kopen?

Wanneer een netwerk is gelegd is het handig om snel en eenvoudig te kunnen zien of de bekabeling op de juiste manier is aangesloten, daarnaast is het ook handig om te kunnen zien wat de sterkte is van het netwerksignaal. Met test gereedschap kan in een oogopslag de sterkte van het signaal en de juistheid van aansluiting bekeken worden.