Test Gereedschap

 1. Netwerk Kabeltesters

  Netwerk Kabeltesters

  Art.nr. (SKU): kabeltest1

  Met deze kabeltester meet u snel en gemakkelijk of de netwerkbekabeling in orde is, of dat u een connector op de juiste manier aan de kabel heeft gemonteerd. De tester is geschikt voor het doormeten van zowel afgeschermde als niet afgeschermde kabels met RJ11, RJ12 of RJ45 connector. Ledjes geven duidelijk aan of de afzonderlijke aderparen correct functioneren.

  Meer informatie
  € 9,00 € 10,89
 2. Netwerk kabel tester UTP, FTP, SFTP en coaxiale netwerk kabels.

  Netwerk kabel tester UTP, FTP, SFTP en coaxiale netwerk kabels.

  Art.nr. (SKU): p14
  Beoordeling:
  90% of 100

  Met deze kabeltester meet u heel eenvoudig of de bekabeling in orde is, of dat u een connector op de juiste manier aan de kabel heeft gemonteerd. De tester is geschikt voor het doormeten van zowel afgeschermde als niet afgeschermde netwerkkabels en coaxiale kabels. Ledjes geven duidelijk aan of de afzonderlijke aderparen correct functioneren.

  Meer informatie
  € 13,00 € 15,73

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Test gereedschap kopen?

Wanneer een netwerk is gelegd is het handig om snel en eenvoudig te kunnen zien of de bekabeling op de juiste manier is aangesloten, daarnaast is het ook handig om te kunnen zien wat de sterkte is van het netwerksignaal. Met test gereedschap kan in een oogopslag de sterkte van het signaal en de juistheid van aansluiting bekeken worden.