Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Test Gereedschap

 1. Netwerk Kabeltesters

  Netwerk Kabeltesters

  Art.nr. (SKU): kabeltest1

  Met deze kabeltester meet u snel en gemakkelijk of de netwerkbekabeling in orde is, of dat u een connector op de juiste manier aan de kabel heeft gemonteerd. De tester is geschikt voor het doormeten van zowel afgeschermde als niet afgeschermde kabels met RJ11, RJ12 of RJ45 connector. Ledjes geven duidelijk aan of de afzonderlijke aderparen correct functioneren.

  Meer informatie
  € 9,00 € 10,89
 2. Netwerk kabel tester UTP, FTP, SFTP en coaxiale netwerk kabels.

  Netwerk kabel tester UTP, FTP, SFTP en coaxiale netwerk kabels.

  Art.nr. (SKU): p14
  Beoordeling:
  90% of 100

  Met deze kabeltester meet u heel eenvoudig of de bekabeling in orde is, of dat u een connector op de juiste manier aan de kabel heeft gemonteerd. De tester is geschikt voor het doormeten van zowel afgeschermde als niet afgeschermde netwerkkabels en coaxiale kabels. Ledjes geven duidelijk aan of de afzonderlijke aderparen correct functioneren.

  Meer informatie
  € 13,00 € 15,73
 3. Toongenerator met draadloze versterker

  Toongenerator met draadloze versterker

  Art.nr. (SKU): N_CMP-RCT11

  Met deze toongenerator en bijbehorende draadloze versterker is heel snel en betrouwbaar een kabel te testen die door bijvoorbeeld een muur loopt of samen met veel andere kabels geclusterd is. De generator zendt een signaal uit van één of meerdere frequenties om zo een eventuele fout in de kabel op te sporen.

  Meer informatie
  € 29,85 € 36,12
 4. Glasvezeltester

  Glasvezeltester

  Art.nr. (SKU): SE-13013377

  Met behulp van deze glasvezeltester worden snel eventuele breekpunten opgespoort in een glasvezelkabel. De tester is geschikt voor zowel singlemode als multimode glasvezelbekabeling.

  Meer informatie
  € 139,95 € 169,34
per pagina

Test gereedschap kopen?

Wanneer een netwerk is gelegd is het handig om snel en eenvoudig te kunnen zien of de bekabeling op de juiste manier is aangesloten, daarnaast is het ook handig om te kunnen zien wat de sterkte is van het netwerksignaal. Met test gereedschap kan in een oogopslag de sterkte van het signaal en de juistheid van aansluiting bekeken worden.