Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Een audio rack eenvoudig online kopen?

Uw audio en visuele hardware goed beschermen kan met een goed audio rack. U ziet dat de meeste bands ondersteund worden met goede audio hardware. Vooral bij optredens van bands ziet u altijd verschillende racks waarin alle hardware goed beschermd wordt.
Een rack is er in vele verschillende maten en groottes. Het is vaak afhankelijk van welke soort apparatuur u in de rack wilt plaatsen, welke soort audio rack het meest geschikt is.

klik hier om een audio rack te kopen

Hoe kiest u het juiste type audio rack?

Het is een vraag die vaak wordt gesteld. U wilt weten waar u op moet letten als u een audio rack wilt aanschaffen. Het is uiteraard belangrijk voor welk doel u de audio rack wilt gaan gebruiken. Als u kiest voor een audio rack dan kiest u ervoor om uw audio- en visuele hardware op een veilige manier te huisvesten.

Gaat u ze ook vaak vervoeren? En hoe vaak zal dit gebeuren? Ook is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw audio en visuele hardware. Als u hier een helder beeld over heeft dan kunt u kijken welke rack het beste aansluit op uw wensen en eisen.

Als u niet precies weet welke soort audio rack u nodig heeft dan kunt u het beste informeren bij een specialist. Zij weten vaak direct en ook goed aan te geven wat u nodig heeft en waar u het beste voor kunt kiezen.

Het is belangrijk om bij het aanschaffen van een audio rack te kijken naar het type en soort rack dat u nodig heeft, maar om ook te denken aan de toekomst. Denk aan de toekomst als u gebruik gaat maken van een rack om uw audio en visuele hardware in te huisvesten

Een kwalitatief hoogstaand audiorack die jaren meegaat?

Het is vaak geen normale aankoop, een 19 inch audiorack aan te schaffen. Het gebeurt vaak na intensief overleg met uw IT afdeling of contactpersoon. Ook kunt u natuurlijk met ons overleggen om een goed advies in te winnen. Door de juiste communicatie en de juiste specificaties in kaart te brengen weet u zeker dat u de juiste aankoop doet.

Let er ook op dat u rekening houdt met mogelijke wijzigingen of groei in de toekomst. Hierdoor voorkomt u dat u in de toekomst al snel moet overstappen op een nieuwe rack mount, omdat de oude niet voldoende capaciteit heeft bijvoorbeeld of om een andere reden niet meer voldoet.

Audio Rack met deur?

Naast een 19 inch audio rack kunt u natuurlijk ook kiezen voor een audio rack met glazen deur, ook wel 19 inch patchkast genoemd. Het voordeel van een rack met glazen deur is dat de apparatuur beschermt is tegen stof en tegen overige invloeden van buitenaf. De deuren kunnen afgesloten worden zodat de hardware ook beschermd is tegen diefstal. Onze patchkasten zijn tevens voorzien van wielen zodat deze eenvoudig verplaatst kunnen worden. 

Snelle levering!

Natuurlijk zijn racks tegenwoordig nog steeds niet gratis. Echter de kosten zijn erg acceptabel.

Het is een investering in een langere levensduur van uw audio en visuele hardware. En dat is natuurlijk altijd goed! De hardware is vaak vele malen kostbaarder dan het audio rack dat extra bescherming biedt.

Onze audio racks, ook wel relay racks genoemd, worden ongemonteerd geleverd. De verzendkosten bedragen daarom slechts € 4,95. Nadat u uw bestelling van uw rack in onze webshop heeft gedaan en heeft afgerekend via bijvoorbeeld iDeal of Paypal dan krijgt u uw rack in de meeste gevallen de volgende dag al op locatie geleverd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe audio rack kopen of heeft u andere vragen voor ons. Neem dan gerust contact op.