Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Patchpanelen ongemonteerd

 1. 19"patchpaneel ST ongemonteerd 12 poorts vast lichtgrijs
  19"patchpaneel ST ongemonteerd 12 poorts vast lichtgrijs
  Art.nr. (SKU): GV-9335-12

  Dit 1U 19 inch glasvezel patchpaneel in de kleur lichtgrijs is geschikt voor het monteren van maximaal 12 ST koppelingen en biedt plaats aan 4 lascassettes.

  Meer informatie
  € 34,99 € 42,34
per pagina

Ongemonteerde glasvezel patchpanelen

Een ongemonteerd patchpaneel voor glasvezel kan naar eigen wens afgemonteerd worden met behulp van glasvezel koppelstukken.  Zo kan bijvoorbeeld een prefab glasvezelkabel of glasvezel patchkabel eenvoudig met behulp van de juiste koppelstukken worden afgemonteerd op het patchpaneel.