Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT6a op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM CAT6a kabels op rol kopen?

Wanneer in een bekabelingsnetwerk snelheid, stabiliteit en kracht vooropstaan, zijn professionele Danicom cat6a kabels op rol geen overbodige luxe. Cat6a kabels op rol zijn momenteel veruit de beste ethernet kabels verkrijgbaar op de markt, deze kabels kunnen snelheden van 10 GB/s halen met doorvoersnelheden van 500 megahertz.

Over langere afstanden zal deze kabel niet tot nauwelijks snelheidsverlies leiden aangezien de kabel beschikt over een 100% koperen kern. Voor het overbrengen van gegevens met de hoogst mogelijke snelheid, zelfs over langere afstanden, zijn cat6a kabels op rol de beste keuze.

Danicom CPR geclassificeerde Cat6a kabels op rol

Naast een kabel waarbij snelheid, stabiliteit en kracht vooropstaan is bij het aanleggen van een professioneel netwerk een CPR classificatie van groot belang. Deze CPR classificatie is benodigd om de kwaliteit van de kabel te kunnen waarborgen. Danicom Cat6a kabels op rol worden geleverd met een CPR classificatie en zijn daarom uitermate geschikt voor professionele installatie.

Cat6a patchkabel

Heb je tevens kant en klare Cat6a patchkabel nodig die reeds zijn voorzien van connectoren? Deze bieden wij in diverse uitvoeringen aan.

Koop hier Cat6a patchkabel!