Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Klittenband

 1. Klittenband BtB 12,5mm geweven - 25 meter

  Klittenband BtB 12,5mm geweven - 25 meter

  Art.nr. (SKU): kb_btb_12,5mm_zwart

  Klittenband is een ideaal hulpmiddel voor het bundelen van groepjes kabels. Het is eenvoudig toe te passen en herbruikbaar. U kunt zelf bepalen welke lengte u nodig heeft door de klittenband zelf op maat te knippen. Er zit 25 meter op een rol. De zwarte klittenband is 12,5mm breed.

  Meer informatie
  € 17,50 € 21,18
 2. Klittenband BtB 20mm geweven - 25 meter

  Klittenband BtB 20mm geweven - 25 meter

  Art.nr. (SKU): kb_btb_20mm_zwart

  Klittenband is een ideaal hulpmiddel voor het bundelen van groepjes kabels. Het is eenvoudig toe te passen en herbruikbaar. U kunt zelf bepalen welke lengte u nodig heeft door de klittenband zelf op maat te knippen. Er zit 25 meter op een rol. De zwarte klittenband is 20mm breed.

  Meer informatie
  € 28,50 € 34,49
 3. Klittenband BtB 25mm geweven - 25 meter

  Klittenband BtB 25mm geweven - 25 meter

  Art.nr. (SKU): kb_btb_25mm_zwart

  Klittenband is een ideaal hulpmiddel voor het bundelen van groepjes kabels. Het is eenvoudig toe te passen en herbruikbaar. U kunt zelf bepalen welke lengte u nodig heeft door de klittenband zelf op maat te knippen. Er zit 25 meter op een rol. De zwarte klittenband is 25mm breed.

  Meer informatie
  € 31,50 € 38,12

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Klittenband kabelbinders kopen?

Voor het bundelen van groepjes kabels kan er gebruik worden gemaakt van klittenband. Voordeel hiervan is dat klittenband herbruikbaar is. De klittenband kabelbinders worden per 25 meter op rol verkocht en kunnen zelf op maat worden geknipt. Ze zijn verkrijgbaar in een breedte van 12,5, 20 of 25mm. De BtB klittenband is heel eenvoudig om een groepje kabels te wikkelen, het maakt hierbij niet uit hoe lang het stuk klittenband is of hoe strak u de klittenband aantrekt. De voor en achterzijde kleven over de gehele lengte aan elkaar.